ASP Mi PHP Kitabımı Almalıyım ?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
bence ha .net ha php hiç farkı yok madem öyle diyorsun phpden başla.....üst sagda dedigin şey ne şu forum içinde gezmeyi saglayan barmı yaparsın birşey yok onda
-----------------------------Ya giriş için en kolayı asp dedim meslek amaçlı bakılırsa net derim çünki şirketler net bilen eleman arıyo sürekli.Ayriyeten web 2.0da acayip sarıyo tasarımıyla fln :)
Ayrıca o sitede sorduğum şey işte bu;
-
bu css,js felan gibi şeylerle alakalı jsp'de bir portal vardı client tarafından bagımsız çok başarılı bir ajax portalı onda bir tek farklıydı onun haricinde bu tarz şeyler javascript css gibi şeylerle yapılıyor
-
sandman bunu yazdı:
bu css,js felan gibi şeylerle alakalı jsp'de bir portal vardı client tarafından bagımsız çok başarılı bir ajax portalı onda bir tek farklıydı onun haricinde bu tarz şeyler javascript css gibi şeylerle yapılıyor
-----------------------------cssle jsyle yapılıyo kolay olması amacıyla ama bn asp.net bi portalda görmüştüm,acaba olurmu dedim yani :D tmm olmuosa jsyle fln uraşırım :) saolasın sandman hocam :)
-
kitabın yazarı falan mevcutmu bende alayım .. PHP almam lasım :P
-
BuZuL bunu yazdı:
kitap alma abü ya nette bir sürü var...
-----------------------------buzul küçük tahribatcılar anneleri kitap okuyun dediğinde ali baba ve kırk haramiler yerine PHP kitabı okusunlar :D gelecek nesil böyle olmalı :D yazar falan verirmisiniz alalım ? bende okumak istiorm netten olmuyor :(