Assassin Creed 4 Black Flag Save Sorunu
-
Merhabalar,oyunu blackbox olarak indirdim.Oyun açılıyor ama ilerleyince saving dese bile oyunda %2 den tekrar başlıyor.
Kullanıcı hesabımda türkçe karakter yok ancak yinede kayıt olmuyor.Elinizde ÇALIŞAN CRACK varsa LÜTFEN YANDEXE yükler misiniz? Torrentten çekemiyorum da
Teşekkürler
-
bende indirdim sorunsuz oynuyorum sonlarına geldim bugun yarın biter :)
bu gece exe'leri biyere upload eder yollarım umarım işine yarar
-
http://www.sgnlive.org/viewtopic.php?f=371&t=40702
-
hocam yüklendi mi acaba? bir de diğer linki anlayamadım
-
daha kötü oldu arkadaşın linkini indirince.Şimdi hiç girmiyor ve şu hatayı veriyor gfsdk_multires.win32.dll
-
konusu açılmışken bende söyliyeyim oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin çok çok üstünde bir bilgisayarım var iken normalda ultra oynamam gerekiyor. oyunu normalda zar zor oynuyom çok büyük optimizer problemleri var cracklerde düzgün bi tane varsa ben de beklemedeyim veya şu soruna bir çözüm
-
c0nverse bunu yazdı
konusu açılmışken bende söyliyeyim oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin çok çok üstünde bir bilgisayarım var iken normalda ultra oynamam gerekiyor. oyunu normalda zar zor oynuyom çok büyük optimizer problemleri var cracklerde düzgün bi tane varsa ben de beklemedeyim veya şu soruna bir çözüm
gfsdk_multires.win32.dll
bana çekip bir yere uploadlar mısın ? sana zahmet 30.4 kb bir dosyacık
-
-
olmadı ya.Adam gibi bir cracki yok mu şu oyunun.Önceden açılıyordu şimdi hiç mi hiç açılmıyor
-
aynı sıkıntı bi arkadasta da olmustu bnm kullandıgım crack i verdim düzgün calıstıydı
ugur0 tarafından 23/Ara/13 21:42 tarihinde düzenlenmiştir
http://yadi.sk/d/PQxRu3l2Dnck6 -
rapidhacker550 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
gfsdk_multires.win32.dll
bana çekip bir yere uploadlar mısın ? sana zahmet 30.4 kb bir dosyacık
bakyım hocam bi
edit: öyle bi dosya gözükmüyor hocam gfsdk_godrays gfsdk_ssao felan var ama öyle bir dosya yok
c0nverse tarafından 23/Ara/13 21:54 tarihinde düzenlenmiştir