Assassin Creed 4 Black Flag Save Sorunu
-
Beyler oyun açılıyor sağolun ama şimdi yine save sorunu devam ediyor %2 de kalıyor ne kadar geçersek geçelm.Ne yapmalıyız
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Beyler oyun açılıyor sağolun ama şimdi yine save sorunu devam ediyor %2 de kalıyor ne kadar geçersek geçelm.Ne yapmalıyız
crackle alakalı bir durum, yolladığım dosyayı denedinmi?
-
ugur0 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
crackle alakalı bir durum, yolladığım dosyayı denedinmi?
denedim hocam olmadı yine aynı
-
güncel
-
Baktım kimse tam crack koyamamış ben koyayım bari :D
Hocam oyunu yükle sonra oyunu açmadan verdiğim linkteki update+cracki yap
http://www.putlocker.com/file/21E64C2169CE6889
Önceden save in varsa bunda çalışmaz yalnız. Çalıştırmanın yolu var ama çevirmen lazım vs..
torpedo_XL tarafından 24/Ara/13 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Baktım kimse tam crack koyamamış ben koyayım bari :D
Hocam oyunu yükle sonra oyunu açmadan verdiğim linkteki update+cracki yap
http://www.putlocker.com/file/21E64C2169CE6889
Önceden save in varsa bunda çalışmaz yalnız. Çalıştırmanın yolu var ama çevirmen lazım vs..
hocam crack çalışmıyor ya oyun hiç açılmıyor şimdide tepki dahi vermiyor.Sildim yine kurucam senin update ve cracki oyunu açmadan denicem
Edit:hocam senin crack açmıyor zaten updateni de yaptım.olmadı aynı yine.başka çözüm var mıdır ?
rapidhacker550 tarafından 25/Ara/13 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ne yalan söliyeyim az bişi oynadım hiç beğenmedim sildim asasin serisinin en berbatı bana göre :S büyük hayal kırıklığı :s
-
Yönetici olarak çalıştır her girdiğinde,
yada sağ tık özellikler uyumluluk bu programı yönetici olarak çalıştır.Lanet bir durum biliyorum. ilk 2 defa bende neden savelemiyor lan bu diyerek baştan başlamak zorunda kalmıştım.
-
Yeni konu açmamak için bunu biraz hortlatıyorum.
Cod'dan beter çıktı bu ya, arkadaş ac1'in oyun motorunu mu kullanıyorsunuz hala ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu nasıl bir optimizasyondur ya?
Ben bu makinede bf4'ü ultra'da 45-50 fps ile oynadım, zıçtığımın ac4'ünü low'a düşürdüm hala aynı bok. Crack değiştirdim update ettim vs. yok olmuyor. Hala ani fps düşüşleri, stuttering sorunları vs. Gördüğüm en rezalet oyun motorlarından biri olmuş, herhalde ac1'den beri aynı motora yama yaptıklarındandır.
Biraz baktım, herkes aynı şeyleri yazmış zaten forumlarda. Bu oyunu doğru düzgün oynayamayacağım galiba. Low'da bile saçma sapan ani fps düşüşleri olabiliyor.