folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin Creed 4 Black Flag Save Sorunu

Assassin Creed 4 Black Flag Save Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Beyler oyun açılıyor sağolun ama şimdi yine save sorunu devam ediyor %2 de kalıyor ne kadar geçersek geçelm.Ne yapmalıyız 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Beyler oyun açılıyor sağolun ama şimdi yine save sorunu devam ediyor %2 de kalıyor ne kadar geçersek geçelm.Ne yapmalıyız 

crackle alakalı bir durum, yolladığım dosyayı denedinmi?

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

crackle alakalı bir durum, yolladığım dosyayı denedinmi?

denedim hocam olmadı yine aynı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

güncel

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Baktım kimse tam crack koyamamış ben koyayım bari :D

Hocam oyunu yükle sonra oyunu açmadan verdiğim linkteki update+cracki yap

http://www.putlocker.com/file/21E64C2169CE6889

Önceden save in varsa bunda çalışmaz yalnız. Çalıştırmanın yolu var ama çevirmen lazım vs..

torpedo_XL tarafından 24/Ara/13 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Baktım kimse tam crack koyamamış ben koyayım bari :D

Hocam oyunu yükle sonra oyunu açmadan verdiğim linkteki update+cracki yap

http://www.putlocker.com/file/21E64C2169CE6889

Önceden save in varsa bunda çalışmaz yalnız. Çalıştırmanın yolu var ama çevirmen lazım vs..

hocam crack çalışmıyor ya oyun hiç açılmıyor şimdide tepki dahi vermiyor.Sildim yine kurucam senin update ve cracki oyunu açmadan denicem 

Edit:hocam senin crack açmıyor zaten updateni de yaptım.olmadı aynı yine.başka çözüm var mıdır ?

rapidhacker550 tarafından 25/Ara/13 21:10 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

ne yalan söliyeyim az bişi oynadım hiç beğenmedim sildim asasin serisinin en berbatı bana göre :S büyük hayal kırıklığı :s

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yönetici olarak çalıştır her girdiğinde,
    yada sağ tık özellikler uyumluluk bu programı yönetici olarak çalıştır.

Lanet bir durum biliyorum. ilk 2 defa bende neden savelemiyor lan bu diyerek baştan başlamak zorunda kalmıştım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Yeni konu açmamak için bunu biraz hortlatıyorum.

Cod'dan beter çıktı bu ya, arkadaş ac1'in oyun motorunu mu kullanıyorsunuz hala ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu nasıl bir optimizasyondur ya?

Ben bu makinede bf4'ü ultra'da 45-50 fps ile oynadım, zıçtığımın ac4'ünü low'a düşürdüm hala aynı bok. Crack değiştirdim update ettim vs. yok olmuyor. Hala ani fps düşüşleri, stuttering sorunları vs. Gördüğüm en rezalet oyun motorlarından biri olmuş, herhalde ac1'den beri aynı motora yama yaptıklarındandır.

Biraz baktım, herkes aynı şeyleri yazmış zaten forumlarda. Bu oyunu doğru düzgün oynayamayacağım galiba. Low'da bile saçma sapan ani fps düşüşleri olabiliyor.

Toplam Hit: 9573 Toplam Mesaj: 20