Assassin‘S Creed II Oynayanlar
-
arkdaşlar ikitane sorum olucak
yeni başladım oyuna. leanardo da vinci nin olduğu bölümvar ilk kez görüyorum yardım edip kutusunu taşımam gerek kutu yanına gitip shifte bastığımda bir türlü kutuyu alamadım. başka bir şeyemi basıcaz ne yapmam gerekiyor?
birde e tuşuna bastığımızda etraf karanlık biz mavi oluyoruz ya nedir bu olay ne işe yarıyo
-
o çok kıl ya kutu kolay kolay alınmıyo, ayağınla çarpmadan köşelere sıkıştırmadan almaya çalış. O e tuşuda eagle vision, kartal göz olayı. Kalabalık arasında hedeflerini görmeye yarar.(bir görevde kullanacaksın zaten)
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
o çok kıl ya kutu kolay kolay alınmıyo, ayağınla çarpmadan köşelere sıkıştırmadan almaya çalış. O e tuşuda eagle vision, kartal göz olayı. Kalabalık arasında hedeflerini görmeye yarar.(bir görevde kullanacaksın zaten)
-----------------------------ek olarak eagle vision u kullanman için canının tam olması lazım yoksa kullananırsın fakat düşmanı ve dostu renklerle ayırmaz
-
oyun bitince noluo ? ben sanırım bitirdim yazılar yazdı ama halen şehirdeyim.bu bitmiş mi demek oluo?
-
eger sonda o kadinla konustuysan bitmistir
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------oyunu bitireli çok olduda sonunda ortada kalıoruz dimi ? yani eski çağdaki şehirin içinde geziyoruz dimi ?
-
o kadın o kadar ne anlatıyo , benim ingizilcem kötüdür , bi bok anlamadım, özetleyebilcek olan var mı:D
-
Ekerci bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------oyunu bitireli çok olduda sonunda ortada kalıoruz dimi ? yani eski çağdaki şehirin içinde geziyoruz dimi ?
-----------------------------evet
-
nessaj bunu yazdı:
o kadın o kadar ne anlatıyo , benim ingizilcem kötüdür , bi bok anlamadım, özetleyebilcek olan var mı:D
-----------------------------walla ben anladım da hatırlamıorm..tanrılardan fln bahsediordu..ama oyunun devamı olacağının sinyallerini veriyordu..
-
beyler adam var davinci yi dövüyor bıçak aldım arkadan nasıl bıçaklıcam çözemedim
-
hacu sen oyunu bırak en iyisi ota boka takılıon :D