folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin‘S Creed II Oynayanlar

Assassin‘S Creed II Oynayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

beyler yardım plz. 14. bölüme geçemiyorum. 30 tane codex page istiyo  26 tane war. 4 tane yok. aramadım taramadım yer yok haritalardada gözükmüyo :S  internetten maplara baktım ama ordaki codexleri zaten almışım. misal page 8 i bulamadım. page 8 alan adamın vidyosunu izledim ama ben onu almışım zaten kutu boş :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

VEXTA bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler yardım plz. 14. bölüme geçemiyorum. 30 tane codex page istiyo  26 tane war. 4 tane yok. aramadım taramadım yer yok haritalardada gözükmüyo :S  internetten maplara baktım ama ordaki codexleri zaten almışım. misal page 8 i bulamadım. page 8 alan adamın vidyosunu izledim ama ben onu almışım zaten kutu boş :S

bak ben şuajn sigara içiyorum diye oyundan çıktım :D bu karının 2 çocuğu kurtardım apple ı çalmış biri onun peşine gidicem ve 1 tane eksik codex im var eğer üstünde codexler varsa bunları leonardaya gidip çevirtmen gerekiyo yoksa duvara asmıyo ama mapleri kulelerden eagle vision yaparak açtığından emin ol tüm mapleri dolaş illaki bi yeri atlamışındır

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

VEXTA bunu yazdı:

Haritayı iyi incele, başka simgelerin altında kalıyolar, veya inceleme daha kolayı harita ayarlarından bütün simgeleri kaldır bi tek codexler gözüksün :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

savelerim  http://www.wupload.com/file/298940331/4.rar    1. save oynuyorum  2. yi netten indirdim o %100

hocam çantamda 1 codexim çevrilmemiş halde duruyo . leonardo denen göt yok piyasada yok :(  26/30 codex war. 4 tane yok haritayı tavaf ettim gene yok :(  hocam size save doysamı upload ediyim  bi inceleyin yardımcı olun plz :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

o çok kıl ya kutu kolay kolay alınmıyo, ayağınla çarpmadan köşelere sıkıştırmadan almaya çalış. O e tuşuda eagle vision, kartal göz olayı. Kalabalık arasında hedeflerini görmeye yarar.(bir görevde kullanacaksın zaten)

ek olarak eagle vision u kullanman için canının tam olması lazım yoksa kullananırsın fakat düşmanı ve dostu  renklerle ayırmaz

alakası yok her halukarda tam çalışır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

VEXTA bunu yazdı:

savelerim  http://www.wupload.com/file/298940331/4.rar    1. save oynuyorum  2. yi netten indirdim o %100

hocam çantamda 1 codexim çevrilmemiş halde duruyo . leonardo denen göt yok piyasada yok :(  26/30 codex war. 4 tane yok haritayı tavaf ettim gene yok :(  hocam size save doysamı upload ediyim  bi inceleyin yardımcı olun plz :(

oyunun son codex kısmına geldiysen leonarda kaleye inşa yaptığın ve kız kardeşinin olduğu yerde leonarda olması lazım tuvalin karşısında takılıyo o oraya bak bi

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

VEXTA bunu yazdı:

oyunun son codex kısmına geldiysen leonarda kaleye inşa yaptığın ve kız kardeşinin olduğu yerde leonarda olması lazım tuvalin karşısında takılıyo o oraya bak bi

oyunun son kısmındayım  tuvalin karşında normalde bende biliyom ama yok göt :(  diğer odaya zaten geçemiyorum 30 tane bul gel diyo :(  cebimde 1 tane war ama onuda veremiyom leonardo yok öff amk öff :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 2494 Toplam Mesaj: 20