Assassins Creed Revelations 2011 - SKIDROW
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------türkçe dublaj olsada orjinal alsak :)
-----------------------------aynen ya..
-
Abi bi de İstanbul'un yerlilerini Türk seçselerdi bari, acayip komik Türkçe konuşuyolar ya :D
-
ya arkadaslar netim cok yavas indiremiom cod battılfıeld bu oyun hiçbirini ,indiremedim.istanbulda bakırköy civarında olan arkadas varsa harici hdd tyi verim bana bu oyunları atsın yardımcı olurmusunuz
-
Ezio zaten istanbula geldiginde türkçe konusuyor yusuf diye biri karsılıyor :D
-
hastasıyız dedeee süper oldu bunun çıkması :)
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Hemmen zamunda;
Crack vs herşey içindedir yükleyin crack atın girin oyuna. şu an sequence 3 deyim.
-----------------------------
hani nerde torrent ? -
bune iş bilader oyun istanbulda geçiyo türkçe dil seçenegi yok :S
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Hemmen zamunda;
Crack vs herşey içindedir yükleyin crack atın girin oyuna. şu an sequence 3 deyim.
-----------------------------
hani nerde torrent ?
-----------------------------http://zamunda.net/download.php/288417/Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW.torrent
Ocları norveççe bile koymuslar türkçe koymamışlar .
-
Hocalar oyunu indirdim kurdum hatta crakta yaptım (en azından yaptığıma inanıyorum) oyuna tıklıyorum hiç bişi olmuyor ,neyi yanlış yaptım veya neyi yapamadımda oynayamıyorum ?
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar oyunu indirdim kurdum hatta crakta yaptım (en azından yaptığıma inanıyorum) oyuna tıklıyorum hiç bişi olmuyor ,neyi yanlış yaptım veya neyi yapamadımda oynayamıyorum ?
-----------------------------aynı sorun bende de oldu. bende brotherhood da yüklüydü belki ondandır dedim
oyunu sil sonra direk c: ye yükle (c:/assasins gibi). bende böyle düzeldi