folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Assassins Creed Revelations 2011 - SKIDROW

Assassins Creed Revelations 2011 - SKIDROW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi bi de İstanbul'un yerlilerini Türk seçselerdi bari, acayip komik Türkçe konuşuyolar ya :D

oyuna yeni basladım daha istanbula geldik kadının tek bagırıo eşşolueşekler bi deneside oç ler die bagırdı yarıldım ya:D

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

lan 2 gün boyunca uyumadan oynadım resmen başından kalkamıyorum çok iyi oyun yapmış keratalar bitirdim yattım uyudum

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

1gb wupload linklerini indirdim rar şifres istiyor açmak için yardımcı olurmusunuz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

la bunda sorun var çektim dosyaları part1 ve part2 rardan çıkıyo diğer rarlara geçmiyo (hata vermiyo işlem bitiyo) çıkan rarı açıyım diyorum password istiyo

bu sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir anlatırmısınız

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bunun 1 ve 2sinin TORRENT'ini bulan varmı? Paylaşırsanız sevinirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Beyler bu PS3 ile sağlam donanımlı bir bilgisayardaki aynı oyunun grafik kalitesi neden farklı oluyor.

Geçen PS3 te Call of Duty Modern Warfare 3 oynadım, eve geldim YouTube'tan aynı oyunun pc gameplay videolarına baktım. Grafikler arasında uçurum gibi fark var, oyunu oynadığım PlayStation kafeden mi kaynaklanıyor yoksa böyle bir olay cidden var mı ? (PC de grafikler daha sağlam gözüküyor)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Kanka şu wupload mudur nedir ordan veriyosunuz da premium yok nası indircez?Torrent desen 50yle çekiyo.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Beyler bu PS3 ile sağlam donanımlı bir bilgisayardaki aynı oyunun grafik kalitesi neden farklı oluyor.

Geçen PS3 te Call of Duty Modern Warfare 3 oynadım, eve geldim YouTube'tan aynı oyunun pc gameplay videolarına baktım. Grafikler arasında uçurum gibi fark var, oyunu oynadığım PlayStation kafeden mi kaynaklanıyor yoksa böyle bir olay cidden var mı ? (PC de grafikler daha sağlam gözüküyor)

Ps3 e göre düzenliyorlar oyunu çünkü.Ayrıntılar Pcdeki gibi olmaz.Pc de çok daha iyi gözüküyor yüksek ayarlarda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

Oyunda türkçe dil desteği yok ama çoğu yerde türkçe kelimeler kullanılıyor. Özellikle de hırsızlık sonrası milletin ettiği küfürlerin alayı türkçe. Çaycının elindeki çayları döktüğünüzde parasını ödeyeceksin falan diyor. Hırsızlık yaparken çarşıdaki milleti soyun kimilerinin üzerinden 1000 para çıkıyor :) ha bir de sultan süleymanı koruma görevi falan da var :D

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

Ps3 e göre düzenliyorlar oyunu çünkü.Ayrıntılar Pcdeki gibi olmaz.Pc de çok daha iyi gözüküyor yüksek ayarlarda.

Ps3e göre değil bilgisayara göre olacak. PS3e fazla önem veremiyorlar çünkü aynı oyun xbox'ada çıkıyor. Ps3 de blu-ray 3D felan var eğer %100 kullanırlarsa ps3 sistemini xbox hayatta açmaz. Xbox kullanıcılarının çoğuda cod'cu :P

devil_bugatti bunu yazdı:

Oyunda türkçe dil desteği yok ama çoğu yerde türkçe kelimeler kullanılıyor. Özellikle de hırsızlık sonrası milletin ettiği küfürlerin alayı türkçe. Çaycının elindeki çayları döktüğünüzde parasını ödeyeceksin falan diyor. Hırsızlık yaparken çarşıdaki milleti soyun kimilerinin üzerinden 1000 para çıkıyor :) ha bir de sultan süleymanı koruma görevi falan da var :D

Normalde altair felan arapça konuşuyor. Animus çeviremediği yerler öyle kalıyor altyazıda parantez içinde ingilizcesi yazıyor.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
Toplam Hit: 6514 Toplam Mesaj: 38