folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Asteğmen Olarak Askere Gitmek, Yeni Askerlik Sistemi

Asteğmen Olarak Askere Gitmek, Yeni Askerlik Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Hiç gitmemek varken :)

Ben de asteğmen mağduru olarak...

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Bölüme bakıyorlar, o bölümde ihtiyaç varsa alıyorlar. Yedek subay gittim istemediğim halde.

Şu are Fetöden boşalttılar heryeri deli gibi lazım 

hiç bir alakası yok denızcılık mezunu adamı kara kuvvetlerıne astegmen alır mısın ? 

ya da veteriner hekım olarak gıda mufreze kontrol subayı olarka almak varken doguya verır mısın ? 

bazı meslekler var hekımsen alıyorlardı dıs hekımıysen yıne alıyorlardı. 

tamamen random  bazı meslekler dısında onlarda doktorsan zaten onceden bellıydı ama artık pek degıl 

ha bırde ogretmenlere kısa donem askerlık yaptırtıp doguya ogretmen olarka atayıp astegmen maası verıyorlardı kuzen oyle yapmıstı 10 sene once 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

Merhaba hocam sistemi bilmiyorum.

Giden arkadaslarima bakarak soyluyorum, ortalamaya, bolume baktiklarini sanmiyorum. Siktiri boktan bir universitenin dandik bir bolumunden mezun olduk. Arkadaslar ucu ucuna mezun olmus puanlar oyle dusuk. Ama 2 tanesi astegmen olarak alindi.

Yani ana etken sans herhalde hocam.

Ne zaman hocam yakın dönemde mi ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zgmanco bunu yazdı

J. Asteğmen yaptım hocam yakın zamanda 91 devrem içinde sadece 1 kişi 3.00 altıydı, herkes üstündeydi. Vakıf mezunu 2-3 çocuk vardı ortalamaları iyiydi. Meslekçi değildim ama ben sizin için emsal oluşturmaz belki. Allah şimdiden yardımcınız olsun.

Hocam bölüm neydi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selamlar, askerlik yerleri açıklandı. 3.10 ortalama ile Makine Mühendisliğinden mezun olmama rağmen " Topçu ve Füze Okulu Polatlı / Ankara'da "er" olarak askerlik yapacağım. Aklım almıyor şaka gibi gerçekten şaka gibi. Türk Dili Edebiyatı mezunu arkadaşım 2.10 ortalama ile bitirdi Havacı Yedek Subay olarak görev yapacak...
    Yeni askerlik sisteminde lisans mezununun hiçbir öneminin kalmaması üzücü. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Ortalama ve bölümün alakası yok kaç kere konusu dönmüştür tamamen ihtiyaç arz talep meselesi bir yandan da 12 aylıkları profesyonel asker yapmaya çalışıyorlar ama onlarıda suriye ye gönderiyorlar diye kimse girmek istemiyor

Paraya ihtiyacınız yoksa 6 ay yerine 12 ay yapmak için kafadan kırık olmak lazım.

1günün değil 1 saatin hesabı yapılıyor ben 18 gün zor dayandım.

Zor dayanmamın sebebi bizi çok yormalarından ziyade askeriyede de mantığın olmaması hala 1960 havası olması

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Selamlar, askerlik yerleri açıklandı. 3.10 ortalama ile Makine Mühendisliğinden mezun olmama rağmen " Topçu ve Füze Okulu Polatlı / Ankara'da "er" olarak askerlik yapacağım. Aklım almıyor şaka gibi gerçekten şaka gibi. Türk Dili Edebiyatı mezunu arkadaşım 2.10 ortalama ile bitirdi Havacı Yedek Subay olarak görev yapacak...

Hocam hayırlısı buymuş. Tarih mezunuyum, iu 3.53 ortalama ve istemiştim. Kusura bakmayın gormemisim alıntınızı.

zgmanco tarafından 29/Eyl/19 01:25 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Yedek subay acemiligi orada yaptık bok gibi bir yer havası ölümüne kuru mahvoldum. Çoğu yedek subay oradan dağıtılıyor, 800 kisi biz vardık, bol bol göreceksin muhtemelen. 

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Ortalama ve bölümün alakası yok kaç kere konusu dönmüştür tamamen ihtiyaç arz talep meselesi bir yandan da 12 aylıkları profesyonel asker yapmaya çalışıyorlar ama onlarıda suriye ye gönderiyorlar diye kimse girmek istemiyor

Paraya ihtiyacınız yoksa 6 ay yerine 12 ay yapmak için kafadan kırık olmak lazım.

1günün değil 1 saatin hesabı yapılıyor ben 18 gün zor dayandım.

Zor dayanmamın sebebi bizi çok yormalarından ziyade askeriyede de mantığın olmaması hala 1960 havası olması

yedek subay ve yedek ast. subaylar mı suriye' ye gidiyor hocam?

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Termal içlik götürmeyi ihmal etme. Mümkünse çift çift giy. Ankara soğuğunu görünce  DNA'alara kadar nüfuz edebileceğini düşünebilirsin çünkü.

Toplam Hit: 3998 Toplam Mesaj: 26
asteğmenlik alımı celp yeni askerlik sistemi