folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Asteğmen Olarak Askere Gitmek, Yeni Askerlik Sistemi

Asteğmen Olarak Askere Gitmek, Yeni Askerlik Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Eğer veteriner, hemşire, doktor, avukat vs isen gelme ihtimali çok yüksek. Onun dışında şans. Açık öğretim okumuş adam bile astegmen olabiliyor. Ha bir de eğer komando olma seçeneğini seçersen de gelme ihtimali yüksek ama tavsiye etmem. Gelirse ekime gelmezse kasıma de bırak.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Ortalama ve bölümün alakası yok kaç kere konusu dönmüştür tamamen ihtiyaç arz talep meselesi bir yandan da 12 aylıkları profesyonel asker yapmaya çalışıyorlar ama onlarıda suriye ye gönderiyorlar diye kimse girmek istemiyor

Paraya ihtiyacınız yoksa 6 ay yerine 12 ay yapmak için kafadan kırık olmak lazım.

1günün değil 1 saatin hesabı yapılıyor ben 18 gün zor dayandım.

Zor dayanmamın sebebi bizi çok yormalarından ziyade askeriyede de mantığın olmaması hala 1960 havası olması

yedek subay ve yedek ast. subaylar mı suriye' ye gidiyor hocam?

hayır 12 ay paralı askerliği yani yedek olduktan sonra askerde kalmaya devam etmek isteyen askerler oluyor sınava ve sağlık kontrolüne girip.

benim yaptığım yerde yani amasyada başımızdaki 5 yedek subay ve ast subay askerde kalmaya devam etmek için uğraşıyordu ama birinin sağlık birinin fizik birinin başka birşey problem olmuş oyüzden çok asabilerdi , birde arkadaşları arasından seçilenlerin hepsini de ilk önce sınıra suriye tarafına gönderdikleri için bir yandan kazanamadıkları için üzülürken bir yandan da suriyeye gitmedikleri için seviniyorlardı

benim dediğim subaylığa geçiş oluyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Eğer veteriner, hemşire, doktor, avukat vs isen gelme ihtimali çok yüksek. Onun dışında şans. Açık öğretim okumuş adam bile astegmen olabiliyor. Ha bir de eğer komando olma seçeneğini seçersen de gelme ihtimali yüksek ama tavsiye etmem. Gelirse ekime gelmezse kasıma de bırak.

Tamamen şans, avukat arkadaşla konuştum er olarak çıkmış onada kasımda gelecekmiş.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek

Ben de geçen sene okulu bitirip kasım celbinde askere gittim. Astek istemedim iyi ki de çıkmadı hiç çekilecek iş değil. Etimesgut zırhlı birliklerde yaptım kısa dönem er olarak. Uzun dönemlerle acemiliğim geçti.( 400 asker 6sı kısa dönem olur mu aq böyle işin,neyse) Ben 25 çocuklar 20 yaşında aq. Askerde Anadolu insanının ne kadar boş olduğunu anladım sadece. Bu ülke nasıl ayakta kalıyor diye hayret etmiştim. Acemiden sonra usta birliğim de aynı yer idi. 6 ayımız vatan borcu hesabına piç oldu anlayacağın. He ben vatanıma hizmet ettim içim rahat kafam rahat şimdi. En doğru zamanda askerlik yapıyorsun. Kasım celbi bence en iyisi. Aileni seçemiyorsun derler ya bir de asker arkadaşını ve asker ortamını seçemezsin, hayatta böyle çaresizlik olamaz. Berbat insanlarla karşılacaksın. Bir an önce bitirip gelirsin inşallah kardeşim, sağlıcakla kal. Döndükten sonra da bu konuyu hortlat :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Full metal jacket...

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 4003 Toplam Mesaj: 26
asteğmenlik alımı celp yeni askerlik sistemi