folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astigmat Belirtileri

Astigmat Belirtileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    turkcell bunu yazdı

bendede 2.75 astigmat vardı. Hacettepede bi göz doktoruna gittim dediki gözlük takmayı seviyormusun yok dedim burnuna oturmuyormu gözlük dedi oturuyor dedim kurtulmak istermisin dedi evet dedim. Göz antremanları verdi.

Sırayla yarımşar saat göz kapayıp açma , parmak takibi filan verdi. Uyguladım sonuç muazzam bir baş ağrısı yaşadım bunları uygularken yaklaşık 5 ay sonrada gözüm  0.25 oldu doktor gözlüğe gerek yok dedi.

Gözlükleri atmak gayet kolay 1- Baş ağrısına katlanacaksın 2- Gözlerini hergün pervane gibi sağa sola oynatacaksın :D 

http://livingnow.com.au/articles/health-and-healing/do-you-have-astigmatism-simple-exercises-to-be-rid-of-it

G
    öz oynatma sitesi :D

türkçe olan  bir site var mı? veya kendin yazsan teknikleri çok makbule geçer:)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende de sağ 0,25 sol 0,50 astigmat çıktı. Gözlük verdi pc başındayken kullan sadece dedi. hem ilerlemesini engellersin hemde düzelir bu sayede düzenli olarak takarsan  dedi.

astigmat = flu :D

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=34P64BucW7c

Göz Egzersizleri :D

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

cizik

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @turkcell
    2.75 den 0.25 astigmat derecesine inişi inanılır gibi degil.
    şimdi kitabi minik yazıları okuyabiliyormusun, gözlüksüz?
    benim sag göz iptal..

göze hareket veren kaslar hacim kazandikça göz küresine yada
    göz küresindeki mukoz aköz sıvı, mercegi ve korneayı dengeye mi getiriyor nedir..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

astigmtı oalnlar güneşte gözlerini kısarlar

Toplam Hit: 3231 Toplam Mesaj: 27