Astra Mı Focus Mu
-
Almandan şaşma
-
Valla benim eski meski 2002 model bir astram vardı, taş gibiydi, alt düzeni yollar bozuk diye bitmişti, ama banamısın demezdi, yine de canavar gibi giderdi.
Astra
-
Dizel mi benzinli mi?
-
5 buçuk yıl şirket aracı olarak focus kullandım.
her yıl o senenin yeni modeliyle değiştirilirdi yani 2012 yılında 2012 sıfır fıcus kullandım, 2017 de de sıfır 2017 focus kullandım.
şahsi aracım da astraydı : ) bu sene satıp cruze aldım, opelle neredeyse aynı GM malı.
soruna gelecek olursak, focus beni 5 yıl boyunca 1 kere bile yanıltmadı, yolda bırakmadı, iş geregi tüm ülkeyi gezdiğimde yormadı etmedi. köpek gibi de çekişi var. anadolunun en dik yamaçlı yollarında off bile dedrtmedi.
astra da iyidir hoştur ama nedense ısınamadım, focusun yeri ayrıdır bende. dizel motorundan gelen sesi özledim şimdi yazınca ahahah : ) zevkler ve renkler meselesi : )
-
1.4 T Astra kullanıcısı olarak tavsiye ederim sağlamdır. Focusta sağlamdır. Belli süre kullanmisligim var. İçin hangisine isinirsa onu al.
-
Astra
-
Test sürüşü
-
Astra
-
ikiside gm nin malıydı astra yeni satıldı fransızlara.
octavia al yada az daha para kıy 2.el temiz superb al bir daha arkana bakma.
hocam astra da focus da bana güven vermeyen arabalar ki ben vw polo sahibiyim. mercedes a180 e binen arkadaşımın dediği şey senin araba daha çok güven veriyor.
çünki motoru vw kaput vw direksiyon vw. skodalarda da yine aynı vw kalitesi var.
astra ise altyapısı farklı motoru farklı firmadan sürekli el değiştirmiş.
-
Kia Ceed :)