Astral Seyahat
-
LaNCeLoT bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Edgar Cayce i biri bana anlatsın ya da çürütsün, bilimin metafizik teki güçlü yetkinliğine inanacağım.
Hangi kitaplarını okudun bunun ?
-
DarkSkull bunu yazdı
Astral seyahat diye bir şey yok çünkü ruh muh yok ölünce bi bok olmayacağız böcekler içimizden geçecek onlara besin kaynağı olup yok olacağız. Müslümanken ben de o olaylara sarmıştım 1-2 kez çıkıyormuş gibi de olmuştum. Tamamen rüya. Lucid rüyadan farkı yok. Çıkıyorum diyen ispatlasın çok kolay yöntem var. Evde yanıma kağıda yazı yazacağım astrale çıkıp kağıtta ne yazdığını söylesin inanalım hatta müridi olalım. Bu kadar basit bir şekilde ispatlanabilecekken neden kimse ispatlamıyor. Kafayı sıyırmışlar onu gördüm bunu gördüm diye anlatıyorlar. Çok meraklı olan varsa gelsin bir de benimkini görsün gece kaldırıp bekliyorum.
Ruhun olduğunu dusunuyorum
Beden cok yaslaniyor , korkunc gucsuzlesiyor hatta tamamen dusuyor
Ama o icimdeki cocuk dedikleri ekol, benlik sen oldugun nokta ve bilgi bütünü hep aynı acikcasi belli bir yaş a ve seviyeye parkedik. Dış Görtüntünden ve sağlığının seviyesinden bagimsiz.
O Ruh iste diye dusunuyorum.
-
hypnot1c bunu yazdı
Ciddiye alman için internette nasıl bir şey maruz kalmış olabilirsin ki ? :D Klavuz örnek gösterecek isimler de video da adını hiç duymadığım 2 kelimeyi bir araya getirmeyip beyni akan sikimin kafası diye küfürle karşılık veren Masaka ve twitterdan Yusuf Güney :|
Ciddiye alacağım dersen "astral seyahat veya beden dışı deneyimleri" diye bilimsel bir araştırma yapabilirsin. Google arama ya da search AI lardan birine sorarsan, birden fazla başarısız bilimsel testlerin sonuçlarına erişebilirsin.
Charles Tart'ın bu deneyleri, "A Psychophysiological Study of Out-of-the-Body Experiences in a Selected Subject" (1977) başlıklı çalışmasında detaylandırılmıştır. Bu çalışma, Journal of the American Society for Psychical Research dergisinde yayınlanmıştır.
-
Tart, C. T. (1977). "A Psychophysiological Study of Out-of-the-Body Experiences in a Selected Subject." Journal of the American Society for Psychical Research, 71, 3-27.
Bu çalışmada Tart, bir katılımcının uyku sırasında astral seyahat yaşadığını iddia etmesi durumunda, başka bir odada bulunan bir sayıyı doğru bir şekilde tanımlayıp tanımlayamayacağını test etmiştir. Sonuçlar, bu tür deneyimlerin bilimsel olarak doğrulanmasının zor olduğunu göstermiştir.
Ben bunu gece gündüz araştırırım zaten o konuda problem yok eskiden bilime tapar derecede inanırdım ama bilime tapar derecesinde inanmadığım için benim açımdan sadece bilim bakış açısı sunar bilimsel araştırma kesin net diye bir şey yok zaten kesin net olsa bilim olmaz konuları kestirip atan bilim mi olur (bugünkü bilimsel bilgiler bi bakmışsın yarın değişmiş, örnek : bugün yer çekimi yarın aslında yer çekimi değilmiş hava basıncı itmesiymiş vs. gibi oluyor) ben "bilimsel araştırmadan çok burada kalabalığız deneyimlemiş birileri var mı merak ediyorum" ondan konu açtım zaten
-
-
helyum_pasha bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Ben bunu gece gündüz araştırırım zaten o konuda problem yok eskiden bilime tapar derecede inanırdım ama bilime tapar derecesinde inanmadığım için benim açımdan sadece bilim bakış açısı sunar bilimsel araştırma kesin net diye bir şey yok zaten kesin net olsa bilim olmaz konuları kestirip atan bilim mi olur (bugünkü bilimsel bilgiler bi bakmışsın yarın değişmiş, örnek : bugün yer çekimi yarın aslında yer çekimi değilmiş hava basıncı itmesiymiş vs. gibi oluyor) ben "bilimsel araştırmadan çok burada kalabalığız deneyimlemiş birileri var mı merak ediyorum" ondan konu açtım zaten
Verdiğin örnekte bir gözleme dayalı güç olduğunu algılayabiliyorsun. Astral seyahatin ne gibi somut ya da soyut kanıtlanabilir bir şeyi var ?
Oda deneyindeki bir deneyede gerek yok. Ben astral seyehat yapıyorum diyeni önceki yorunmlarda Darkskull'ın dediğini yapacak birisi çıkardı şu güne.
Ciddiye alınacak bir şey değil. Saçmalık. Sikik sikik insanlar bunlarla gündem oluyor.
-
Ben yillarca uğraştım. Astral filan diye kendilerini gaza getiriyorlar bence. Halbuki bildiğiniz uyusturucu etkisi gibi beynin yanılsamalarıyla alakali. Tabi benim yorumum bu.
En nihayetinde astrala çıkmanız için ya biseyler içircekler ya yedircekler ya da uzun süre aç birakacaklar.
İçmenizi istiyorlarsa o içtiğiniz şey şaman iksiri,
Yemenizi istiyorlarsa yediginiz sey mantar,
Eger aç kalarak astrala çıkacağınizi iddia ediyorlarsa da bu zaten olası bisey degil mi gunlerce aç kaliyorsun halüsinasyon görmeyipte napacan.
Ben bunların hepsini deneyimledim tecrübe kazandiktan sonra bad trip yerine kendi istediginiz şekilde hayallerinize yani yaşadığınız kafalara yön verebiliyorsunuz konu tamamen bu.
Bilinçaltı ve karakteri güçlü olmayan kişiler ile soyut olaylara hakikatlere filan kafayi takanlar için korkunç sonuçları olur kafayi yersiniz ana babaniz bile bu cocuk keske olmasaydi der finalde.
Saglikla kalın boş beleş şeylerle zihninizi sikmeyin.
Bu dunyada masum olan tek bitki var kafa yapıcı. yeşil bir bitki. onunda etkisi ve zararı alkolden bile çok çok az. İlla bişey icecekseniz onu için rahatlayın.
Dipnot. Bana şaman iksiri tarifi verir misin ,
yok efendim aç kalırken hangi tohumla 3. Gözü açacaz filan diye özelden boşuna mesaj atmayin dönüş yapmam.
korkarabatak tarafından 13/Şub/25 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir tane çengici vardı. O galiba bu tür şeylerle uğraşıyordu.
-
Gençler 12-13 yıl önce bir çıktım, hiçbirinize tavsiye etmem, hiç kafa yormayın bu işe. Bu arada hiçbir madde ile astral etkisi yaşayamazsınız bunu dipnot edin halüsinojenik etkiyle astral bambaşka şeyler tuz ve şeker gibi ikisi de beyaz ama ikisi de çok farklı.
He derseniz o zaman nasıl bir duygu, uyanıkken ruhu rüyaya zorladığınızı düşünün bir nevi matrix ama bunu ayıkken yapıyorsunuz o boyuta geçtiğinizi fark ederseniz ve orada istediğiniz güce sahip olursanız tam astralin içindesiniz ama fiziki olarak hiçbir şeyi değiştiremiyorsunuz enerji boyutunda muhakkak değişimler oluyordur. -
Zeytun-i bunu yazdı
Gençler 12-13 yıl önce bir çıktım, hiçbirinize tavsiye etmem, hiç kafa yormayın bu işe. Bu arada hiçbir madde ile astral etkisi yaşayamazsınız bunu dipnot edin halüsinojenik etkiyle astral bambaşka şeyler tuz ve şeker gibi ikisi de beyaz ama ikisi de çok farklı.
He derseniz o zaman nasıl bir duygu, uyanıkken ruhu rüyaya zorladığınızı düşünün bir nevi matrix ama bunu ayıkken yapıyorsunuz o boyuta geçtiğinizi fark ederseniz ve orada istediğiniz güce sahip olursanız tam astralin içindesiniz ama fiziki olarak hiçbir şeyi değiştiremiyorsunuz enerji boyutunda muhakkak değişimler oluyordur.Doğru diyor benim de yaşadığım böyleydi, uyanıksın
-
Bencede ruh filan var sanırım bi et parçasıyız ama o enerji nasıl oluyorda yaşam oluyor.... Yani bi et parçası içinde enerji var düşünebiliyorsun zamana karşı vücüdun tepki veriyor bi döngü var... Mesela kalp nasıl oluyorda enerjiyi sağlıyor elektirik enerjisi üretip atabiliyor madem bu enerji var neden sonsuz olmuyor.... kaynak nerden geliyor... mesela başka bi örnek kadınlar regli oluyor ve bu döngü 28-30 gün arasında oluyor nasıl oluyorda bu zaman kavramını vücut hesaplayıp o döngüye giriyor neye göre zaman tutuyor neye göre hesaplama yapıyor... Bu zamanı nasıl biliyor vücut ? hiç uyumasam veya uyutulsam vücudumu hacklermiyim ? çok garip gerçekten...
Enquinx35 tarafından 13/Şub/25 09:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Edgar Cayce, "Uyuyan Kahin" olarak bilinen ve trans halindeyken kehanetlerde bulunduğu iddia edilen Amerikalı bir medyumdu. Kehanetlerinin bir kısmı destekçileri tarafından başarılı olarak görülse de, birçok öngörüsü gerçekleşmemiştir. İşte tutmayan bazı kehanetleri:
1. 1998'de Kıyamet veya Büyük Değişimler
Cayce, dünyanın 1998 civarında büyük jeolojik ve toplumsal değişimlere uğrayacağını iddia etti. Buna göre:
Kaliforniya ve Japonya büyük depremlerle harap olacaktı.
ABD’nin doğu kıyısı sular altında kalacaktı.
Yeni kara parçaları ortaya çıkacaktı.
Hiçbiri gerçekleşmedi.
2. Atlantis’in 1968 veya 1969’da Keşfedilmesi
Cayce, kayıp kıta Atlantis’in Bahamalar açıklarında 1968 veya 1969 yıllarında keşfedileceğini söyledi. Bugüne kadar Atlantis’in varlığına dair bilimsel bir kanıt bulunamadı.
3. Çin’de 1968’den Sonra Hristiyanlık Hakim Olacak
Cayce, Çin’de 1968’den itibaren Hristiyanlığın baskın din olacağını söyledi. Oysa Çin’de Hristiyanlık, azınlık dini olarak kalmaya devam etti ve Komünist Parti’nin dini kontrolü daha da arttı.
4. Yeni Bir Dünya Düzeni ve Altın Çağ
20. yüzyılın sonlarında insanlığın ruhani bir uyanış yaşayacağını ve materyalist düzenin çökeceğini öngördü. Ancak 2000'li yıllarda dünya genelinde materyalist düzen devam etti.
5. Tıbbi Tedaviler ve Ölüleri Diriltme
Cayce, kanser ve birçok hastalığın tedavisinin bulunacağını, hatta ölülerin diriltilebileceğini öngördü. Modern tıp ilerleme kaydetmiş olsa da, ölüleri diriltmek hâlâ mümkün değil.
Cayce'nin kehanetleri genellikle belirsiz ve yoruma açık olduğu için destekçileri bazı tahminlerinin "dolaylı olarak" gerçekleştiğini iddia eder. Ancak somut ve tarihsel olarak doğrulanabilir kehanetlerinin büyük bir kısmı gerçekleşmemiştir.