Astral Seyahat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Gençler 12-13 yıl önce bir çıktım, hiçbirinize tavsiye etmem, hiç kafa yormayın bu işe. Bu arada hiçbir madde ile astral etkisi yaşayamazsınız bunu dipnot edin halüsinojenik etkiyle astral bambaşka şeyler tuz ve şeker gibi ikisi de beyaz ama ikisi de çok farklı.

He derseniz o zaman nasıl bir duygu, uyanıkken ruhu rüyaya zorladığınızı düşünün bir nevi matrix ama bunu ayıkken yapıyorsunuz o boyuta geçtiğinizi fark ederseniz ve orada istediğiniz güce sahip olursanız tam astralin içindesiniz ama fiziki olarak hiçbir şeyi değiştiremiyorsunuz enerji boyutunda muhakkak değişimler oluyordur.

Abi nasıl çıktın bi anlat yahu = ) makara yapanlar var konuda ama cidden dalga geçmiyorum yaşamak deneyimlemek istiyorum tuhafıma gidiyor madem böyle bir şey nasıl kaçırdım hesabı 

helyum_pasha tarafından 13/Şub/25 12:58 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

peki zeki mürende bizi görecek mi?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

Fazla kafa yormayın. Motoru yakarsınız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hergün uyuduğumda bende geleceğe gidiyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuth
    tuth's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Edgar Cayce, "Uyuyan Kahin" olarak bilinen ve trans halindeyken kehanetlerde bulunduğu iddia edilen Amerikalı bir medyumdu. Kehanetlerinin bir kısmı destekçileri tarafından başarılı olarak görülse de, birçok öngörüsü gerçekleşmemiştir. İşte tutmayan bazı kehanetleri:

1. 1998'de Kıyamet veya Büyük Değişimler

hocam bu tarihlerle verildiğine hiç denk gelmedim kehanetlerin. sen bu tarihleri nerden buldun?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuth
    tuth's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Edgar Cayce, "Uyuyan Kahin" olarak bilinen ve trans halindeyken kehanetlerde bulunduğu iddia edilen Amerikalı bir medyumdu. Kehanetlerinin bir kısmı destekçileri tarafından başarılı olarak görülse de, birçok öngörüsü gerçekleşmemiştir. İşte tutmayan bazı kehanetleri:

hocam bu tarihlerle verildiğine hiç denk gelmedim kehanetlerin. sen bu tarihleri nerden buldun?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuth
    tuth's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe tarafından 13/Şub/25 18:28 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

israilin istihbarat amacıyla Astral seyahat te kullandığını duymuştum. Doğruluğu tartışılır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Geçmişte bir nörolog arkadaşla James Randi'nin koyduğu 1M Dolar ödülü almak için bir çalışma başlattık. Bu tip yetenekleri ve bu tip yetenekleri olduğunu iddia eden insanları test ediyorduk. 

Adresi konumu , iç dizaynı paylaşılan bir evin, fotoğrafları paylaşılan bir odasında masanın üzerine bir sembol bırakıyorduk. İstediğimiz tek şey bu sembolün ilgili arkadaşlar tarafından metafizik yöntemlerle keşfedilip bize iletilmesiydi..... 

500'e yakın kişi içinden bir kişi bile sembolü bulamadı.... 

Yusuf Güney ve Masakka'da katılsa , onlarda bulamazlar..... 

-0- 

Kendi deneyimlerimizden şunu keşfettik. Astral seyahat gerçektir ama bu seyahat dış dünyaya değil insanın kendi bilinçaltına yaptığı zihinsel bir seyahattir... Aynı rüya görmek gibi. Jung'un Kırmızı Kitap'ı buna benzer deneyimlerle dolu. 

Bazı çözümleyemediğimiz şeylerde oldu ama bu ve buna benzer yaptığımız deneyler metafizik konulara olan inancımızı sarstı. 
    Aura görüntüleme makinalarının kolpa olduğunu , iddia edildiği gibi renkli aura diye birşey olmadığını 
    Suya iyi şeyler söylersen iyi kristal yapısına döndüğü , suya kötü şeyler söylersen kötü kristal yapısına dönüştüğü 
    vb. şeylerin kolpa olduğunu öğrenmiştik 

:)))

Bilimsel metodun gözünü seveyim. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 37
astral seyahat astral boyut