Astral Seyahat
-
Zeytun-i bunu yazdı
Gençler 12-13 yıl önce bir çıktım, hiçbirinize tavsiye etmem, hiç kafa yormayın bu işe. Bu arada hiçbir madde ile astral etkisi yaşayamazsınız bunu dipnot edin halüsinojenik etkiyle astral bambaşka şeyler tuz ve şeker gibi ikisi de beyaz ama ikisi de çok farklı.
He derseniz o zaman nasıl bir duygu, uyanıkken ruhu rüyaya zorladığınızı düşünün bir nevi matrix ama bunu ayıkken yapıyorsunuz o boyuta geçtiğinizi fark ederseniz ve orada istediğiniz güce sahip olursanız tam astralin içindesiniz ama fiziki olarak hiçbir şeyi değiştiremiyorsunuz enerji boyutunda muhakkak değişimler oluyordur.Abi nasıl çıktın bi anlat yahu = ) makara yapanlar var konuda ama cidden dalga geçmiyorum yaşamak deneyimlemek istiyorum tuhafıma gidiyor madem böyle bir şey nasıl kaçırdım hesabı
helyum_pasha tarafından 13/Şub/25 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
peki zeki mürende bizi görecek mi?
-
Fazla kafa yormayın. Motoru yakarsınız.
-
hergün uyuduğumda bende geleceğe gidiyorum
-
by_Tet bunu yazdı
Edgar Cayce, "Uyuyan Kahin" olarak bilinen ve trans halindeyken kehanetlerde bulunduğu iddia edilen Amerikalı bir medyumdu. Kehanetlerinin bir kısmı destekçileri tarafından başarılı olarak görülse de, birçok öngörüsü gerçekleşmemiştir. İşte tutmayan bazı kehanetleri:
1. 1998'de Kıyamet veya Büyük Değişimler
hocam bu tarihlerle verildiğine hiç denk gelmedim kehanetlerin. sen bu tarihleri nerden buldun?
-
by_Tet bunu yazdı
Edgar Cayce, "Uyuyan Kahin" olarak bilinen ve trans halindeyken kehanetlerde bulunduğu iddia edilen Amerikalı bir medyumdu. Kehanetlerinin bir kısmı destekçileri tarafından başarılı olarak görülse de, birçok öngörüsü gerçekleşmemiştir. İşte tutmayan bazı kehanetleri:
hocam bu tarihlerle verildiğine hiç denk gelmedim kehanetlerin. sen bu tarihleri nerden buldun?
-
by_Tet bunu yazdı
-
-
israilin istihbarat amacıyla Astral seyahat te kullandığını duymuştum. Doğruluğu tartışılır.
-
Geçmişte bir nörolog arkadaşla James Randi'nin koyduğu 1M Dolar ödülü almak için bir çalışma başlattık. Bu tip yetenekleri ve bu tip yetenekleri olduğunu iddia eden insanları test ediyorduk.
Adresi konumu , iç dizaynı paylaşılan bir evin, fotoğrafları paylaşılan bir odasında masanın üzerine bir sembol bırakıyorduk. İstediğimiz tek şey bu sembolün ilgili arkadaşlar tarafından metafizik yöntemlerle keşfedilip bize iletilmesiydi.....
500'e yakın kişi içinden bir kişi bile sembolü bulamadı....
Yusuf Güney ve Masakka'da katılsa , onlarda bulamazlar.....
-0-
Kendi deneyimlerimizden şunu keşfettik. Astral seyahat gerçektir ama bu seyahat dış dünyaya değil insanın kendi bilinçaltına yaptığı zihinsel bir seyahattir... Aynı rüya görmek gibi. Jung'un Kırmızı Kitap'ı buna benzer deneyimlerle dolu.
Bazı çözümleyemediğimiz şeylerde oldu ama bu ve buna benzer yaptığımız deneyler metafizik konulara olan inancımızı sarstı.
Aura görüntüleme makinalarının kolpa olduğunu , iddia edildiği gibi renkli aura diye birşey olmadığını
Suya iyi şeyler söylersen iyi kristal yapısına döndüğü , suya kötü şeyler söylersen kötü kristal yapısına dönüştüğü
vb. şeylerin kolpa olduğunu öğrenmiştik
:)))
Bilimsel metodun gözünü seveyim.