folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astroloji Saçmalığı

Astroloji Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

angels_demos bunu yazdı:

gök cisimleri yıldızlar vs. insanları etkileyebilir. yoğun enerji birikimlerinin yer değiştirmesinden bahsedilir çünkü. mevsimler bile etkilerken gezegenler niye etkilemesin

İyide etkilerse herkesi etkiler. Belli bir grup belli ayda etkileyecek diğerlerini etkilemeyecek işte saçmalık burada.

genel olarak etkisi fazla olmuyor. ama tabikide genel olarakta etkiliyor. Fakat burda yoğun enerji hatlarından söz ediyoruz. o kadar basit değil. farklı hatlar farklı yerlerden geçiyor farklı kişilere etki ediyor. bi uzmanla konuşsan seni çok daha iyi aydınlatır. -astroloji uzmanı değil tabi-

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

<edit>

ne kadar sahih olduğu tartışılır ama bir de şöyle bir hadis var;

Ahir zamanda ümmetim hakkında en çok endişe duyduğum: yıldızlara (inanmak), kaderi yalanlamak…
    Ramuz-El Ehadis, 1/1540 

'yıldızlar insanları etkileyebilir.lakin bu yüzden hayatı akışına bırakmak gibi bir yanlışa düşülmemesi lazım.' demek isteniliyor galiba...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

Hocam bunlara inanan insanlar bir de lüks giyinen, sözde okumuş-bilen insanlar.O ayetlerin hiçbirinde burçlarla ilgili bir halt yok. Allah sana düşünerek iman etmeni söylemiş. Azıcık kafası olan-düşünen bunların yalan dolan olduğunu anlar. Kafanızı kullanın kardeşim çok mu zor.

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

senin inandıgın o dinlerin temeli bile astrolojıdır.bence sen biraz sacmalamışın

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

gezegenlerin konumu ay tutulması güneş tutulması bunlar hep insanı psikolojik olarak etkiliyor..astroloji diye birşey var ama bazıları çıkıp müneccim gibi sallıyor şöyle olacaksın böyle olacaksın onlar sallamasyon.. burçlar'da bana pek mantıklı gelmesede genede emin değilim..

yokmu hiç astronomi ve uzay bilimleri okuyan?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

sivil bunu yazdı:

gezegenlerin konumu ay tutulması güneş tutulması bunlar hep insanı psikolojik olarak etkiliyor..astroloji diye birşey var ama bazıları çıkıp müneccim gibi sallıyor şöyle olacaksın böyle olacaksın onlar sallamasyon.. burçlar'da bana pek mantıklı gelmesede genede emin değilim..

yokmu hiç astronomi ve uzay bilimleri okuyan?

Yav hocam ben yok demiyorum bana saçma gelen ayın merkürün jupiterin bir hareketi sadce boğa burcunu yada balık burcunu etkiliyor denmesi çok salakça varsa birşey herkez etkilenir. 

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saçma bence bu burç işi, insan ailedeyken nasıl yetişitirilirse öyle davranır büyüdükçe... doğruyu yanlışı ailede öğrenir

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

code_46 bunu yazdı:

saçma bence bu burç işi, insan ailedeyken nasıl yetişitirilirse öyle davranır büyüdükçe... doğruyu yanlışı ailede öğrenir

Aynen öyle :S

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Evet bu kadar saçma bir olay yok. Hele günlük bile burç falı bakıyorlar ya deli oluyorum. Bütün burçların eşit dağıtıldığını düşünsek 12 burç olur dünyada 7milyar/12 insanın o gün ya da o hafta aşık olma ihtimali nedir?

Ama diğer açıdan burçlara göre kişilerin özellikleri benzeyebiliyor. Tekrar söylüyorum! BENZEYEBİLİYOR. Sadece olay bence bundan ibaret. Burçlara göre kişiler tüm özelliklerini üzerlerinde taşıyabiliyor ya da hiç birini taşıyamayabiliyor. Yani sadece bir genelleme bu. En az şunun kadar; "Ruslar çok güzeldir." "Finliler çok iyi insanlardır." kadar..

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

3 vakte kadar dayak yiyeceksiniz :))

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
Toplam Hit: 6968 Toplam Mesaj: 45