Astsubaylıkta Göz Muayenesi Meselesi Nasıl?
-
usta bide sağlık kontrolunda çırılçıplak soyuyolarmış. çükü daşşağa en ince ayrıntısına kadar inceliyorlarmış. doğrumu giren arkadaslar bilgi verebilirmi bu konularda.
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
usta bide sağlık kontrolunda çırılçıplak soyuyolarmış. çükü daşşağa en ince ayrıntısına kadar inceliyorlarmış. doğrumu giren arkadaslar bilgi verebilirmi bu konularda.
bak şimdi sana bi arkadaşımın başına geleni anlatayım eleman giriyo sınavlara ama girmeden sağ hayasında varikosel olduğunu biliyo biri buna bi akıl vermiş girmeden önce buz gibi soğuk suya tut diye hava yaz tabi eleman alıyo buzlu suları gidiyo tuvalete basıyo buzlu suyu e haliyke çekiyo küçülüyo sıkılaşıyo malzeme sonra muayeneye giriyo doktorda bişey anlamıyo ve geçiyo bizzat arkadaşımdan dinledim böyle geçmiş eleman şaka gibi ama gerçek :)) -
HeadBanger bunu yazdı:
benim gözler 1.5 suan benim herhangi bir askeri okula gitme imkanım sıfır dimi ?
-----------------------------paşa tanıdığın varsa paşa paşa girersin
-
yada lazer ile gözleri hallettir sonuçta değer yani.
-
1.5 göze laxer tedavisi mi yapılır hoca?
-
generous bunu yazdı:
1.5 göze laxer tedavisi mi yapılır hoca?
ne biliyim epey gelişti bu göz lazer teknolojisi sorsun vardır belki -
edit: 0.75 altı lazere gerek yok üstü gerek var.
edit: bendede varikosel var ondan korkuyorum. bende buz tedavisi uygulasam muayeneden önce tuvalette etkisini gösterirmi. sıcak ortamlarda hemen belli ediyo çünki.
-
hocam renk körlüğü olup olmadığına bakıyorlar örneğin yeşil rengin içine belli bir mesafede noktalı yazılar rakamlar var okursan tamam okuyamazsan renk körüsün
Toplam Hit: 12027 Toplam Mesaj: 19