Asus G73JW-TY156V Ve Diğer Siparişler
-
Şu an itibari ile Asus G73JW-TY156V ve 5 kalem ürün almış bulunmaktayım Hepsi Burada'dan ürün hakkında bilgileriniz ve Hepsi Burada tecrübelerinizi paylaşmanız dileği ile :))
Asus G73JW-TY156V Intel Core i7 740QM 1.73GHZ 8GB 1TB 17.3"
http://www.youtube.com/watch?v=RN8HEKd49_8&feature=player_embedded

Targus CN317 17"-18" Notebook Çantası

Logitech Vx Nano Laser Oem Mouse 910-001172

TX Cool Sound 8W Hoparlörlü Notebook Soğutucu TXACNBCS

TTAF Mini Hdmı - Hdmı Kablo (24k Gold) V1.3b Platinum Serisi 1,5 Metre (97112)

-
Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle eskit :) Fakat soğutucu konusunda yanlış yapmışsın. Soğutucuyu plastik yapıda değil de alüminyum yapıda alsaydın daha çok verim alırdın. İşim gereği kullandığım soğutuculara dayanaraktan bu yorumu yapıyorum... :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle eskit :) Fakat soğutucu konusunda yanlış yapmışsın. Soğutucuyu plastik yapıda değil de alüminyum yapıda alsaydın daha çok verim alırdın. İşim gereği kullandığım soğutuculara dayanaraktan bu yorumu yapıyorum... :)
-----------------------------eywalla hocam yalnız daha öncedende bende aynı soğutucu vardı o yüzden tekrar tercih ettim sesi çok güzel volume yüksek ses girişleri usb ve fanının sessiz olması tercih ettirdi tekrardan :)
-
ürün harika diyebilirm. ama fiyat olarak biraz fazla.. Hayırlı olsun
-
Gladiator bunu yazdı:
ürün harika diyebilirm. ama fiyat olarak biraz fazla.. Hayırlı olsun
-----------------------------teşekkürler kalite ve performansa göre fiyat vermişler biraz :)
-
Mouse test edip yazar misin hocam, iyi ise bende alacagim 45 TL uygun geldi hemde Logitech!
-
break bunu yazdı:
Mouse test edip yazar misin hocam, iyi ise bende alacagim 45 TL uygun geldi hemde Logitech!
-----------------------------hocam indirime girmiş ürün 75$+kdv idi bu ürün kdv dahil 55'e aldım sınırlı stok var yalnız istersen kaçırma
-
Güle güle kullan hayırlı olsun... donanıma göre fiyat da abartı değil bence...
-
ltcelik bunu yazdı:
Güle güle kullan hayırlı olsun... donanıma göre fiyat da abartı değil bence...
-----------------------------teşekkürler banada öyle (: gelsinde benchmark testlerini atacam :))
-
manyak bilgisayar gerçekten. Ama böyle özelliklerdeki bir bilgisayarın 22'in altında ekranı olunca her ne kadar performans canavarı olsada keyif olmuyo oyunlarda filan. Ha ama bi LCD Tv in varsa o zaman çek kabloyu harici klavye ve mause al pcye uzat keyfi süper olur ya :P Heleki oyunlarda futbol calof filan :P
-
DrKeworks bunu yazdı:
manyak bilgisayar gerçekten. Ama böyle özelliklerdeki bir bilgisayarın 22'in altında ekranı olunca her ne kadar performans canavarı olsada keyif olmuyo oyunlarda filan. Ha ama bi LCD Tv in varsa o zaman çek kabloyu harici klavye ve mause al pcye uzat keyfi süper olur ya :P Heleki oyunlarda futbol calof filan :P
-----------------------------kabloyuy onun için aldım :)