Asus G73JW-TY156V Ve Diğer Siparişler
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Gayet güzel tercihler güle güle kullan.
Para var huzur var.Üzerinde paralansın.....
Mouse konusuna gelirsek kesinlikle mükemmel bir mouse...
-----------------------------:) eywalla hoca :) henüz gelmedi ama bekliyoruz bakalım zaten hepsi buradada 1 tane warmış gold hepsini kapatmış a.q
-
alienware ler bestbuy ile birlikte türkiyeye giriş yaptı hoca bunlardan alaydin
ç

-
hocam baktımda çok hantal duruyor makina o yüzden tercih etmedim estetiği yok
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------bende hep masa üstü düşünüyorum
masa üstüde alacağıma gider toplarım , ancak seneye üniv le beraber laptop a geçmek lazım.
asus iyidir saglamdır fiyat bana yüsek geldi biraz. bide ekran kartı nvidia :(
-
PanxeR bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
masa üstüde alacağıma gider toplarım , ancak seneye üniv le beraber laptop a geçmek lazım.
-----------------------------nvidia tek geçerim :) fiyat bence özelliklere göre gayet normal DDR5 oluşu bir artı dx11 desteği kasada alien tercih edebilirim desktop için , notebbokta bundan öncede 2'tane asusum vardı şimdide asus aslında Toshiba Qosmio almayı düşündüm son anda direkten döndük
-
DevilKingtr bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------nvidia tek geçerim :) fiyat bence özelliklere göre gayet normal DDR5 oluşu bir artı dx11 desteği kasada alien tercih edebilirim desktop için , notebbokta bundan öncede 2'tane asusum vardı şimdide asus aslında Toshiba Qosmio almayı düşündüm son anda direkten döndük
-----------------------------toshibaya artık hiç güvenim kalmadı, Qosmio serisi iyi ama genelde kalitesi baya bi düştü.
Sony ler baya iyi Asus zaten saglam Samsung un da fiyat / performans modelleri çok iyi da üst seviye pek yapmıyor
param olsa ya sony ya alien x)
-
sony düşünülebilir ama alien biraz kaba olduğu için tercih etmiyorum ama dediğim gibi desktop'ta mükemmel :D
-
hayırlı olsun hocam :) gule gule kullan para vurayım bende alacagım boyle bır makına sahane yahu bunu al 6 yıl cok rahat mukemmel performans la kullanırsın
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
hayırlı olsun hocam :) gule gule kullan para vurayım bende alacagım boyle bır makına sahane yahu bunu al 6 yıl cok rahat mukemmel performans la kullanırsın
-----------------------------eywalla daha iyisi senin olsun hacı :) 6 yıl değilde 2 sene gibi idare eder sanırım