Asus Zenfone 2 - 16 Gb Alayım Mı?
-
galaxy s4 kullanıyodum yere düştü kırıldı. Şimdi yeni telefon alacağım http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-16-gb-p-TELCEPASZEN2-K bunu almayı düşünüyorum.Kullanan var mı yada önerdiğiniz android işletim sistemini kullanan telefon var mı ?
Yanlıslıkla çift tıkladım konu aç butonuna kusura bakmayın.Kilitledim öteki konuyu.
Hannibal_King tarafından 12/Ara/15 12:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kardeşim o telefonu Türkiye ye ilk girdiği zamandan beri kullanıyorum.Hiç korkma al ama bir üst modeli olan 32 gb ile şöyle bir farkı var(bir çok satıcı bilmiyor bunu) bunda hızlı şarj özelliği yok.Telefonda var fakat yanında verilen şarj aletinde yok.Asus ordan bir çakallık yapmış.Dert etmem diyorsan hiç kaçırma.Ben kırmızısını kullanıyorum şahsen çok memnunum
-
bide yanında powerbank al şarzın bitmesin öğlen :D
-
Bende Zenfone 6 kullanıcısıyım. Son zamanlarda sudoku çözmeye başladım. Genelde makale ve haberleri takip etmek için almıştım.
-
keşke zenfon alsaydım anasını sikdimin lenovosu beni kanser ediyo
-
Alma. Ekran ve kamera kalitesi berbat. Şarjı az gidiyor. Paralel ithalat LG g4'ler 1.400 liraya kadar dustu onlara bak hocam.
-
Bandito bunu yazdı
hocam bende lenova p70 var hiç bi sıkıntısını görmedim ? sende nasıl bi sıkıntı varki
-
Alalı 1 hafta oldu, birazcık kullanma şansım olsaydı önceden, kesinlikle almazdım.
Menünün bazı bölümlerinin ingilizce olması, yapılan işin ne kadar amatörce olduğunu gösteriyor.
Yani mesela, çok mu zor arama engelleme seçeneği yazmak, call barring olarak kalıyor menüde !..
Ayrıca belki de senin için belirleyicidir; Antutu Benchmark testindeki sonucu 21 bi küsür çıkıyor...
Bundan önce GTC Desire 816 kullanmıştım, menüsü çok daha ergonomik ve kolaydı. Mesela mobil veriyi açmak için tek tıklama yetiyordu, Asusta alt menü kullanmak zorundasın.
Gibi dezavantajları var bence.
-
Hocam Asus'un ekran kartı hariç hiçbir cihazını önermiyorum.
Arkadaşımda aldı Zenfone şuan sim kartı görmüyor sadece wifiden whatsapp kullanıyor garantiyle uğraşıyo gönderiyor onlar geri gönderiyo felan uğraşma fazla.
-
VEXTA bunu yazdıBandito bunu yazdı
hocam bende lenova p70 var hiç bi sıkıntısını görmedim ? sende nasıl bi sıkıntı varki
yaw kardeş en düşük oyunlarda bile donuyor dokunmatiği takılıor benimki kaçak belki ondandır
-
Samsung Galaxy A5 alacağım sanırım.Bugün inceledim biraz hoşuma gitti.