Asus Zenfone 2 - 16 Gb Alayım Mı?
-
Lenovo s90 al. Hanima aldik gayet guzel.
-
Bandito bunu yazdıVEXTA bunu yazdıBandito bunu yazdı
keşke zenfon alsaydım anasını sikdimin lenovosu beni kanser ediyo
hocam bende lenova p70 var hiç bi sıkıntısını görmedim ? sende nasıl bi sıkıntı varki
yaw kardeş en düşük oyunlarda bile donuyor dokunmatiği takılıor benimki kaçak belki ondandır
Dokunmatik takılması vs varsa senin cihaz sorunlu hocam. Garantilik olmuş.
-
mkyb bunu yazdı
Alma. Ekran ve kamera kalitesi berbat. Şarjı az gidiyor. Paralel ithalat LG g4'ler 1.400 liraya kadar dustu onlara bak hocam.
Lg G4c den uzak durun beyler.
-
KarakartaL bunu yazdımkyb bunu yazdı
Alma. Ekran ve kamera kalitesi berbat. Şarjı az gidiyor. Paralel ithalat LG g4'ler 1.400 liraya kadar dustu onlara bak hocam.
Lg G4c den uzak durun beyler.
Sebebini de yazaydın iyiydi. LG'nin amiral gemilerinin minileri yıllardır aynı sadece kasayı değiştirip piyasaya surer.
-
asus pişmanlıktır
-
daha önce bahsetmiştim. benim eski müdür aldı şimdi bin pişman.
yok intel işlmecili dedi. yok 2. versiyonunu çok baba yapmışlar dedi . dedim bak çok boktan memnun kalmazsın dinlemedi.
nerede dandik bir donanım varsa onu koyup salmışlar piyasaya.
şimdiden o dandik tuşarının kenarları soyulmuş bile. bok gibi cihaz. resmen çingenelerin topladığı leğen plastiğinden yapmışlar.
git onun yerine g2 yada adam gibi kendini kanıtlamış bir cihaz al rahatına bak hocam.
-
hocalar android bir telefonda benim alırsam aradığım 3 özelliği de barındırıyor
4g desteği
çift sim kart desteği
hafıza karti
-
Yorumlara baktım 10 yorumdan 9 u olumsuz. Ben 2aydır 16gb'lık modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. İnşallah yaşamamda, şahsi fikrim bu paraya bu telefon? iyi ki de almışım :)
-
Şimdi bende S4 kullanıyordum sonra zenfone 2 32 gb lık modelini aldım, kullanıyorum memnunum diyeceğim... kızacaksınız :)
-
Galaxy a3 aldim.tasarimi cok guzel suan memnunum telefondan