Asus Zenfone 2 Tantıldı.
-
seboist bunu yazdıAtakan bunu yazdıseboist bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıseboist bunu yazdı
lan durun daha yeni asus zenfone 6 alıcam şurda 15 gün içinde
Şarj sıkıntısı var diyollar.
yok hocam ya sabah akşam elinden telefonu düşürmeyenler için geçerli o bana hayli hayli yeter
o zaman 6 alma 5 al , yada beklesen daha iyi
bence g2 al bana dua edersin her şekilde şarj gidiyor root yapmazsan zenfone 4 5 6 da sarj sıkıntı
hocam ben asus u çok seviyorum öyle böyle değil :)
kendimi bağdaştırmışım yani onların para kazanmasını istiyorum :)
Dh de asus zenfone 5 kulubü bende 45 kişi hepsi ile konuşuyorum mesajlasıyorum :)
PC alsam asus alırım artık
yazın zenfone2 alabilirim uygun olursa
Ama zenfone 5 ve 6 larda şarj sorunu mevdut root işlemi yaparsan düzeliyor , tasarımı biraz kaba bekle sen biraz daha bence , genede sen bilirsin birşey olursa pm at root felan yardımcı olurum
-
heza bunu yazdı
Bende yeni bir şey alacağım Huawei g7 ile Asus zenfone 6 arasındayım.
Bu gelene kadarrrr... biraz daha bakayım ben.
https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Ascend-G7-vs-Asus-Zenfone-6-A600CG
g7 al derim
yada biraz daha koy g3 al n11 den kupon bulursan bin civarına gelir
-
Atakan bunu yazdıheza bunu yazdı
https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Ascend-G7-vs-Asus-Zenfone-6-A600CG
g7 al derim
Pardon yanlış yazdım zenfone 5 olacaktı. Iki türlüde g7 dövüyorda :)) karar veremedim. Piradomim lg g2 kullanıyor g3 kullanan arkadaşları var g3 tavsiye etmiyor g2 al dio ama bilemedim. Haftaya yurtdışına gideceğim orada bulursam uygun bi şey alır pasaport a işlerim. Yoksa buradan bir şey alacağım artık.
-
heza bunu yazdıAtakan bunu yazdıheza bunu yazdı
g7 al derim
Pardon yanlış yazdım zenfone 5 olacaktı. Iki türlüde g7 dövüyorda :)) karar veremedim. Piradomim lg g2 kullanıyor g3 kullanan arkadaşları var g3 tavsiye etmiyor g2 al dio ama bilemedim. Haftaya yurtdışına gideceğim orada bulursam uygun bi şey alır pasaport a işlerim. Yoksa buradan bir şey alacağım artık.
zenfone 5 6 yı sarj sorunundan dolayı tavsiye etmiyorum ha ben root yapacam uğraşacam dersen bulur
hafta bir güncelleme gelir root kaldır yükle uygulama sustur yok bir ton ıvız zıvır bıktım açıkcası
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9fx2IGRaO5Q
Cihaz olmuş. Uygun fiyattan girerse ortalığı silip süpürür.
-
zenfone 5 almayı düşünüyorum, aynı fiyat aralığında önereceğiniz bir telefon var mı? Sevgililer gününde kız arkadaşıma alacam?
-
sLeymN bunu yazdı
zenfone 5 almayı düşünüyorum, aynı fiyat aralığında önereceğiniz bir telefon var mı? Sevgililer gününde kız arkadaşıma alacam?
Biraz daha koy g2 al z5 alma illa alacam diyorsan bilemem ama alma bence
-
Atakan bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Neden z5 de problem nedir ki bende almayı düşünüyorum ?
-
LuCiFeR bunu yazdıAtakan bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Neden z5 de problem nedir ki bende almayı düşünüyorum ?
Sarj konusunda eğer root yapmazsan 3 saat ekran görüntüsü alırsan root yaparsan 4 saat civarı oda 1 güne yetmiyor kısacası sarjı eğer internet gireceksiniz oyun face felan oynayacaksınız ben günde 3 defa dolduruyorum :) xiaomi powerbank kılıf gibi oldu artık hep takılı :)