Asus Zenfone 2 Tantıldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hala çıkmadı amk

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

gotlerine soksunlar.

hiçir teknolojilerinde samimiyet göremedim ben.

adam olacak çocuk bokundan belli olur.  herşey ortada ve bu cihaz istenilen hizmeti vermiyor.

bu cihaz herbirşeyi ile insanı mağdur etmek için üretiliyor.

hiçbir özelliği bahseldiğigi gibi çalışmıyor.herşeyleri yalanın takla atanı. amk wifi si bile dandik bir cihazın çektiği yerden çekmiyor.

herşeyi adnan oktarın makyajlı kedicikeri gibi yalan.

orta seviye parçaları toparlayıp piyasaya girmeye çalışmışlar. orosbu cocukları önce adam gibi batarya yapmayı öğrensinler.

hayatımda ilk defa bukadar çok bug sorunu olan ve durduğu yerde ateş gibi olan şarjı yarım gün zor giden cihaz gördüm.

bu kardeşinizi dinlein : parasını ödeyip size hizmet edecek cihazlar kullanın.

herşeyi clara g ' nin kadrajdaki performanı gibi kaliteli sanmayın.  oysaki radatörünüzdeki delik sandığınız kadar dar değildir.

radatörünüze sürekli su ekleyip içine pul biber atarak o deliği daraltacaksınız sanmayın.

hot kinky jo nun bile sonunu bulamadığı bu koca tünelde asustan bir ışık beklemeyin.

kendinizi kızlığını diktirmiş kızla gerdek gecesinde boynuzlanıyor gibi hissedersiniz.

mutlu son beklerken jandarma tarafından basılan masaj salonunda hissedersiniz.

edebiyat yapan mahalle kaşarı ile aynı kafede her bir kahveye 20 lira ödeme pişmanlığına eşdeğer depresyon yaşarsınız.

bazen o beğenmediniz bimdeki kasiyer kız sizi diğerleinden daha mutlu edebilir.

inanmayın bu asusun yalanlarına. 

etrafına bukadar kullanıcıyı toplaması sizi aldatmasın. o sadece işini iyi yapan para avcısı bir butik dükkanı sahibi dövmeli kaşardan başka birşey değildir.

asus pişmanılığın ötesindedir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

ahahah haklılık payın var hocam. Bende zenfone 6 kulandım , mesaj yazarken saçma sapan harfler çıkıyordu arada , arkadaşlar lan o koca telefonla nasıl yanlış yazıyorsun diyorlardı ama bilmiyorlardı ki sikko bir ekran yüzündendi tüm bokluklar. Lg g3 aldım rahatladım akıyor mübarek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    zenfone 5 akar hacı ne donma ne kasma wifide bi s4 s5 in çektiği yerden çok rahat cekiyo
Toplam Hit: 3110 Toplam Mesaj: 25