Asus Zenfone 5
-
Atakan bunu yazdı
Hocam son güncelle neden önceki güncelleme ile Otg geldi. Son güncelleme beraber çeviri hatası gelan kalmadı.
hocam ben daha güncellemdim ondan yazdı. gülcelledikten sonra bir sıkıntı ile karşılaştın mı ona göre bende günceleyeyim
-
Yok dostum problem yaşamadım . Aksine performansı arttı ve bence kamerada iyileşme oldu. Tabi bunlar kişiseldir bilemem ama güncelle taraftarıyım
-
Hocam ayın 5de alıcam konu takip bi sıkıntı görürsen yaz oyunlarda nasıl ? 2 sanal çekirdeği nasıl ? şarjı nasıl gidiyor ? flash varmı birde :D
-
Ön kamera var mı, varsa çözünürlüğü nedir?
-
bizim servişçide gördüm bugün 10-15 dk inceleme fırsatım oldu , bence telefon tam bir f/p canavarı.Ekranı falan çok güzel,heleki dokumataği çok duyarlı, eldiven modu falan gördüm gerçi denemedim ama demekki dahada hassaslaşabiliyor.Şöyle bir elime alınca gördüğüm tek olumsuzluk telefonun arka kapak tarafı biraz dandik kağıt gibi geldi bana çok ince plastik.Ayrıca kamerada biraz zayıf gibi (yada ben xperiaz kullandığım için öyle geldi)Birde hava durumumudur ne zıkkımdır %65 şarj yemiş onu gördü :)
sonuç: gideri var
-
6 çıksın anında alıcam bakalım nasılmış
-
Hava durumu sorun zaten asus bildirimde bulunduk bakalım düzeltirler yakında
-
Pikacu bunu yazdı
Ön kamera var mı, varsa çözünürlüğü nedir?
Var Hocam 2 megapixel
-
discovery 2 yerine bunu almak daha mı mantıklı dersiniz ?
-
SyspioniC bunu yazdı
discovery 2 yerine bunu almak daha mı mantıklı dersiniz ?
Biri marka biri çakma. Biri ısınmıyor diğeri ısınıyor . Birinin servisi iyi diğerinin .... bence asus. zaten farklı konu açacağım paylaşım yapmak açısından