Asus Zenfone 6 Soru Cevab
-
Şöle bir şey yap, ön kameradan kandini çekerken sol gözünü kapa öyle çek..
resimde kapalı gözün resmin sağ tarafındaysa sorun yoktur
zaten ön kamera sana çevrili iken senin solundaki şey kameranın sağındadır
ön kamerayı karşıya çevir , öyle çek bir sorun var mı?
ya da en iyisi bir yazıya çevir yazılar ters çıkarsa ön kamera aynalama modundadır
-
iki hafta önce zen 5 aldım donanımları aynı galiba gayet iyi telefon ama zen6 kütük gibi onu nasıl kullanıyorsunuz anlamadım cebe de girmez o
-
Hocam o yazılımsan bir hata değil, telefonların %95'i aynı fonksiyonda. Fotoğrafı çektikten sonr ayarlara gelip "Ayna" özelliğine bir kez tıklarsa kameradan göründüğün şekilde çıkarsın ekranda.
Telefonu almak isteyip de fiyatından ötürü çekinenler olabilir diye kendimde bir şeyler yazayım.
- Param diğer amiral gemilerine yetmediği için Zenfone 6 alayım da (Acil ihtiyaç) 3-4 ay sonra değiştiririm düşüncesiyle almıştım. Fakat bütün düşüncelerim değişti, bu telefon bozulsa bile gidip yine bir Zenfone 6 alacağım.- Telefonun bataryası 3300 mAh. kendi adıma konuşayım, bu batarya bir gün için bana yetiyor ya artıyor.
- Telefonun bana göre tek eksisi geri, home tuşlarında ışık olmaması. 1 günde ışıksız kullanmaya alışıyorsunuz ama keşke ışık olsaymış.
- Oynadığım oyunlar: Asphalt 8 , d day, World at Arms vs vs. ama telefonun bir kez donduğunu falan görmedim.
- Kamera: En çok beğendiğim özelliği de bu: Tabir-i caizse köpek gibi fotoğraf çekiyor. Benim gibi fotoğrafa merakı olanlar varsa hiç düşünmeden alsın derim. Öyleki, ben bu telefonla çektiğim fotoğraflarda 500px.com'da boy bile gösteriyorum.Kamera efektleri falan 10 numara. Size de şimdi birkaç örnek göstereceğim.
Son olarak : Zenfone candır, gerisi heyecandır.
Örnek Fotoğraflar:

C-M-D tarafından 17/Oca/15 17:17 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bu telefonda intel işlemci olduğundan şarjı dayanmayabilir. İntel'in mobil işlemcileri enerji konusunda tam bir facia. En az şarj harcıyan işlemci Snapdragon işlemcilerdir.
-
-
Asus Zenfone 6 Soru Cevab
Cevab değil cevap olacaktı
-
Zenfone serisinde sarj sorunu var. Root yapıp türlü türlü şeyler ile sarj sorunu azalıyor ama genede bir g2 değil g2 nin fiyatı bu kadar düşmüşken g2 daha mantık bir şeçim bana göre
-
Ekranı çok büyük değil mi? Ele oturuyor mu 6 inç sonuçta
-
Herkes telefonu çok büyük övgüyle anlatıyor ama kimse ön kameradan bahsetmiyor :/ Tek sorum var ön kamera yeterli geliyor mu? Zenfone 6'sı olan varsa bi fotoğraf atabilir mi acaba?
-
Meizu MX4 geliyormuş 1000 tl'ye bi araştırın derim.
Zenfone 6'ya kafa atar diyorlar.