folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Asus Zenfone İle Cep Telefonu Pazarına Giriyor

Asus Zenfone İle Cep Telefonu Pazarına Giriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

zenfone5 aldım bugün gençler bayada sevdim biraz laucher geliştirseler on numara telefon boyut çok az büyük ama alışıyorsun . aliexpreeste tonla zaten kılıf felan var

AsusUI çok süper bişey. gravitybox'a gerek duymadım ben onda hiç. keşke birisi çıkıp romunu discovery'e portlasa :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

zenfone5 aldım bugün gençler bayada sevdim biraz laucher geliştirseler on numara telefon boyut çok az büyük ama alışıyorsun . aliexpreeste tonla zaten kılıf felan var

nerden aldın ? telefon stoklarda yok hacı . aldığın yerde zenfon 6 varmıydı gözüner çarptımı ? kaça aldın

h.olsun bu arada 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

AsusUI çok süper bişey. gravitybox'a gerek duymadım ben onda hiç. keşke birisi çıkıp romunu discovery'e portlasa :D 

canısı su menünün 3 lü yani simgelerini büyük oluşunu sevmiyorum ben :) nova kurdum ama silerim büyük ihtimal 100mb ram yiyor :)

@samaccc

teknosadan aldım diyarbakırdan extra teknosa su büyük mağazalardan siyah ve beyaz vardı, dh de satan var zenfone 5 felan 1 günlük 600e ona bak. kliksada felan stok var ya temin ettiler bu hafta 

zenfone 6 yoktu hocam sanılım zenfone6 satışı iyi gitti millet aldı satmıyor. 

telefon güzel kamerası idare eder bence güncellemelerle daha iyi olur. 4.4 gelecek zaten. telefon ekranı baya iyi hızı felan 2gb zaten . kendi laucherı biraz adi geld nova kurdum iyi oldu . boyu biraz büyük ama alışıyorsun benim telefon su nokianın smslik olanları idi. bunu elime alınca ne büyük dedim sonra alıştım baya :) 

tek sorun kılıf ve ekran korucusunu internette bulman oda biraz pahalı. 6 taneyi be aliexpresset 1 dolara alıyorum bunlar 3 tanesini 12 tl ye satıyorlar düşün artık. 

ben beğendim acıkcası. siomi powerbank şipariş edeceğim 22 dolara. sonra çantaya powerbankı koyacağım tamamdır :) dahada beni kimse tutmaz :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

telefonun pili hakkında yeterli degil diyorlar. kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa iyi olur.telefon çok iyi duruyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    zeitgeist bunu yazdı

telefonun pili hakkında yeterli degil diyorlar. kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa iyi olur.telefon çok iyi duruyor.

en önemli noktalardan birisine değinişsin hocam. pil bir çok markada probem oluyor.  En az 3300 mah olması gerektiğini düşünüyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    zeitgeist bunu yazdı

en önemli noktalardan birisine değinişsin hocam. pil bir çok markada probem oluyor.  En az 3300 mah olması gerektiğini düşünüyorum.

silikon kap la ekran filmi şipariş ettim gelsin kullanım detaylarını yazalım. pil konusunda benim öyle mesajlaşmaktan başka uğraşım yok o önemli yani ekranın açık kalma süresi ona bakacağım daha çok internetle çok işim olmuyor telefonda 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

Xperia L var onu satıp almayı düşünüyorum açıkcası

csr288 tarafından 16/Eyl/14 11:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şarj sorunu için Asus sitesinde güncelleme yayınlamış onu yükleyince düzelme var diyorlar. Ek olarak telefon çift sim kartlı ve tek sim kartlı olarak iki versiyonu var sanırım ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Otg gelmiş güncellemeler ile hergun 2 3 uygulama guncelleniyor bugün launcher geldi güncelleme baya iyi oldu. Pil konusu 1 gün yetiyor ama 2. Güne girmez g2 gibi akşam takarsınız pile . Root yaptım pil baya iyi oldu iste sorusu olan yazsın gençler . Telefonu şiddetler tavsiye ediyorum iyikide almışım

Atakan tarafından 19/Eyl/14 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3675 Toplam Mesaj: 20