Asus Zenfone İle Cep Telefonu Pazarına Giriyor
-
Yurtdışında satılıyor fakat imei kaydı şart olduğundan (intel işlemci) almaktan vazgeçtim.
http://www.youtube.com/watch?v=ulqMCcl5M5A
Önümüzdeki hafta Türkiye'de resmi satışlara başlayacaklarmış.Yalnız Sony ve HTC'nin yaptığı hataya düşmüşler.Model numarası farklı olmasına rağmen kasalar aynı.

-
aynı kasayı hata olarak görmüyorum. gayet güzel bir fikir, tabi kasanın güzelliğiyle doğru orantılı.
edit. ayrıca asus zaten telefon pazarındaydı, sadece yaygın ve temel seviye telefonlar değildi.asus pda lar filan yıllar önce vardı.
FOXXLY tarafından 03/Ağu/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
fitay ne olacak acaba
-
2-3 güne lansmanı var. sitesinden giriş yapıp davetiye kazanabiliyorsunuz
-
Bu telefon birde gigabyte ın yeni çıkan bir modeli var takip ediyorum ikisinide sanırım lg samsung htc sony i sarsacak bu firmalar donanım açısından.
-
Gigabyte marka telefonlardan kesinlikle uzak durun.
-
Zenfone 5 modeli kesinlikle parasını dibine kadar hak ediyor. Fakat 5 inç olmasına rağmen tasarımdan dolayı 5.5 inç falan gibi duruyor.

-
Şirket çalışanlarından birisi almış.
Tip olarak güzel birşeye benziyor.
Üzerinde android 4.3 var.
Biraz kullansın bakalım :)
-
abi otg desteği olmayan tablet ayarında teledon üretiyorlar. bu ne skindirik boktan bir iştir yahu.
6 inç cihaz alacaksın otg desteği yok diye ek aparat disk takamayacaksın .
3310 dan ne farkı kaldı şimdi.
-
zalimadam bunu yazdı
abi otg desteği olmayan tablet ayarında teledon üretiyorlar. bu ne skindirik boktan bir iştir yahu.
6 inç cihaz alacaksın otg desteği yok diye ek aparat disk takamayacaksın .
3310 dan ne farkı kaldı şimdi.
sorma hocam ya..
ulan neden otg koymazlar cidden :$ -
zenfone5 aldım bugün gençler bayada sevdim biraz laucher geliştirseler on numara telefon boyut çok az büyük ama alışıyorsun . aliexpreeste tonla zaten kılıf felan var