Asya Kıtasında Gidilicek Yerler.
-
Kadikoy boga sirkeci rihtim moda daha sayayimmi
-
Şöyle bi walking street, pattaya, bangkok gibi yerlerde çekilen turistik videolara baktım da tayland bir turist için çok boğucu gibi geldi ya.
Turistik gezi için gidip kapalı çarşı gibi alanlarda gezmeye anlam veremiyorum açık alan, doğa, macera dururken.
Turistik gezi için param olsa suç oranı yüksek olsa da jamaikaya gider sahilde ot içer hamakta yatarım, süt gibi denizi izler kızları keserim.
Veya meksikada mayaların tapınaklarını gezerim, peyote kaktüsü yerim.
Veya far cry 4 oynayanlar bilir oyunda kyrat olarak yansıtılan fantastik ülke -o ülke gerçek nepali yansıtıyor- nepal gibi harika doğası olan bir yere giderim.
Parayı iki üç hayat kadınına pompa yaparak, sis dolu, sağdan soldan gümbür gümbür müzik sesleri gelen, kirliliğin doruklarındaki boğucu sokaklarda harcamak bana mantıksız geliyor.
Bunlar benim kişisel görüşüm kimseyi eleştirmiyorm. Saygılar.
DadasAdam tarafından 12/Nis/16 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Kamboçyayı yaz hocam bi uğra polpota
-
sLeymN bunu yazdı
daha pazar günü taylanddan geldim :D abi kesinlikle gidin. Pattaya ya geçin walking streetde bir tur atın :D tellaklara i want bumbum diyin :D zaten ondan sonra orada yaşamak istersiniz (:
ama taylandı kesin görün.
I want bum bum güldürdün hocam :) Endonezya baliye gittim güzel yer. Uçak bileti şu an ucuz gibi.
-
Vietnam Ho Chi Min City
-
patates bunu yazdı
arkdaşlarla 1 yıl içinde bir gezi planlıyoruz.
araştırmalara başlandı ilk önce buraya sormak istedim.
öncelikli olarak nereleri önerirsiniz? deneyimleyen ve şu rotayı izleyin diyenler varmı?
öğrenci işi bir gezi düşünüyoruz. ucuz yerlerde kalınıcak vs vs ortalama bir bütçe tahmininiz varmı
Hacı sen işsiz değil miydin?
-
Hindistan > tayland > çin
-
DrKill bunu yazdıpatates bunu yazdı
arkdaşlarla 1 yıl içinde bir gezi planlıyoruz.
araştırmalara başlandı ilk önce buraya sormak istedim.
öncelikli olarak nereleri önerirsiniz? deneyimleyen ve şu rotayı izleyin diyenler varmı?
öğrenci işi bir gezi düşünüyoruz. ucuz yerlerde kalınıcak vs vs ortalama bir bütçe tahmininiz varmı
Hacı sen işsiz değil miydin?
işsizim köşeye çekilip sakince öleyimmi:)
3 kişiyiz iki arkdaşım işli
bende bir ay sonra iş aramaya başlıyorum.
gerekli donanıma nihayet sahip oldum bir iş bulup işte bir yıl boyunca filan kçşeye para atıcam( atamazsın diyenlere manyak gibi asosyalim ve süper para biriktiririm)
sonrasında yurt dışı planıda içiinde bir iş barındırıyor.
yani cepten harcayıop sadece taşşak kebabı değil planımız.
-
Çinden mal mi getirceniz
Taylant in kızları biraz zayıf kuru g*tlu oluyorlar diye okumuştum hoşuna gitmeye bilir 😁😁