folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atama Bekleyen Öğretmenlere Destek

Atama Bekleyen Öğretmenlere Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

Şimdi bu tabir moda. Atama bekleyen öğretmenler.... Arkadaşlar herkesi atayacaklar diye bir şey yok kusura bakmayın. Bakınız ben iibf mezunuyum ve benim alanıma tutup matematik okuyan adamı alıyorlar böyle saçmalık mı olur. Bir tek öğretmenler yok bu ülkede kimse kusura bakmasın. Biz kafamıza sıkalım o zaman. Bu konuda çok dertliyim dokunmayın yarama.

mstfckmk58 tarafından 07/Şub/14 18:01 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Aha yurtta yüzlerce öğretmen tanıyorum daha konuşmayı bilmeyen var? Mesela BÖTE okuyanlar var bilgisayarı sadece oyun oynama aleti olarak görüp daha sonra öğrencilere ders vericekler ulan hiç değilse 10.000 lan arkeolog olarak ben ne yapıcam ? KPSS den 95 üstü alcam istihdam açılcak da yerleşcem

Ülkede sadece öğretmenler yok , ki zaten çoğu kişide öğretmeyi sevdiğinden değil maaşı tatili herşeyi iyi oldugu için öğretmen olmak istiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Eskiden öss vardı.  kazanması zordu.:  okuyan azdı atanma derdi yoktu.

sonra baktılar yığılma var herkes kızıyor

üniversite girişini  kolaylaştırdılar : 2 yıllığa sınavsız geçiş, ve ne olduğunu anlamadığınız yüzlerce bölüm açtılar. herkes üniversite okur oldu

bu seferde okul bitince iş istemeler çoğaldı.

öğretmenliğe gelince  çoğunluk rahat olduğunu düşündüğünden yöneliyor.

kursa gitmiştim halk eğitimde. öğretmen 9da gelip 11.20de çıkıyordu. üstelik bilgisayar olduğu için arada dolanıyor dersteyken saç yaptırmaya aşağıya iniyordu.

1500 maaş . tabi hepsi için diyemem ama bundan devlet işi istiyor herkes. Çok emek verenleride gördüm ki onlar konunun dışında..

Haberlerde sanki bütün herkes iş güç sahibi...

her bölümden işsiz var neden sadece öğretmenler çok çırpınıyor?

iktisatçıyım,  arkadaş biyoloji bölümünden bankaya girmiş. mühendislerin hepsi yine öyle kime sorsam bankada..

2 yıllıkların değerini düşürmeselerdi kalifiye eleman ihtiyacıda ortadan kalkardı. sınavsız yaptılar çok kötü oldu. birçok üniversite yanlış hatırlammıyorsam 2 yıllık bölümlerini kaldırdılar bu yüzden. çok süper bölümler vardı. yazık oldu.

şimdilerde 2 yıllık bölümler 4 e geçiş için kullanılıyor. "ben 4 e geçicem demeyen" bir Allahın kulunu görmedim..

Ne okumak istiyorsun sorusunada" ne gelirse" demeyen de hiç duymadım.

**

kpss de herkes deli gibi çalışırken,  lise mezunları hiç seçim yapmadan her yere atanıyor ve  ordan hizmet içi yükseliyorlar

sizde avucunuzu yalıyorsunuz.

Artık "okuma oğlum atanmak daha kolay oluyor" demeler başladı

**

herkes devlet işi istiyor "boşver salla gitsin" dedim özele girdim. ordan gereksiz yere çıkınca şimdi işsiz, bende kpss çalışıyorum. uydum imama ama hala ümidim yok. en güzeli kendi işini kurmak kim ne yapıyorsa yapacak aslında.

affedersiniz konuda dağıldımı biraz sanki

futurist tarafından 07/Şub/14 22:34 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Mehmet simsek ne demisti ? Mezun olan her ogretmen atanacak diye bir kaide yok.  Adamın tuzu kuru.

THT2005 tarafından 07/Şub/14 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 3231 Toplam Mesaj: 25