Ata"Nın Silüeti Ay"Da
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------ardahanda her sene 15 haziranla 15 temmuz arasında dağda çıkıyo Ata'nın silüeti. hemde hiç bir yapay bişe yok bulutların gölgesi... :D

-----------------------------wallahamı süper lan ben pek öyle sanmıyorum ama sag tarafdaki daga bakarsan üstünde bir kaç kazı çalışması yapıılmışş gibime geliyor
-----------------------------bence de orada oynama olmuş sanırım.bilgim yok ama mantıklı olanı bu
-
tüylerim diken diken oldu valla
-
güzel resimler ilk defa görüyorum ardahan ı degil tabi , o nu biliyordum vandakini yeni gördüm
-
güzel resimler
-
güzel resimler
paylasanlara tesekkürler.. -
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------ardahanda her sene 15 haziranla 15 temmuz arasında dağda çıkıyo Ata'nın silüeti. hemde hiç bir yapay bişe yok bulutların gölgesi... :D

-----------------------------yav dikkatimi çekti o bayrağın direği ne kadar uzun yav :C o bayrağın dibindeki hane mi ? eğer öyyleyse kaçyüz metre acaba o direk, dağın yüksek yerine niye asmamışlar o bayrağı :C
-
orbity bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bulutların değil, dağın resimde sağda kalan cephesinin gölgesinin sol kısma düşmesinden oluşmuş bu resim, zaten öyle olmasa her sene o vakitte bulutlar "hadi atatürk oluyoruz, hoop" demezler...
Güzeldi :) -
süper resimler wallaha çok beğendim!!
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:

-----------------------------wallahamı süper lan ben pek öyle sanmıyorum ama sag tarafdaki daga bakarsan üstünde bir kaç kazı çalışması yapıılmışş gibime geliyor
-----------------------------yok kardeş kesinlikle bi oynama falan yok tamamen doğal. isteyen gelip görebilir.
birisi demiş niye tepede değil diyede O bayrak da silüet'in en iyi görüldüğü yere dikilmiş
-
baron_27 bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:

-----------------------------yav dikkatimi çekti o bayrağın direği ne kadar uzun yav :C o bayrağın dibindeki hane mi ? eğer öyyleyse kaçyüz metre acaba o direk, dağın yüksek yerine niye asmamışlar o bayrağı :C
evet direk epey yüksek. de ev bayrakdan biraz daha aşşağı bi köyün evi.