Ata"Nın Silüeti Ay"Da
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------ardahanda her sene 15 haziranla 15 temmuz arasında dağda çıkıyo Ata'nın silüeti. hemde hiç bir yapay bişe yok bulutların gölgesi... :D

-----------------------------
buda çok güzlemiş ya ATAMIZ ın bizi bırakmadı belli oluyo inşallah hiç bırakmaz -
blackhammer bunu yazdı:
OnlyDeath bunu yazdı:
güzel hoş ama eski bea hojam
nerde çok eski? ben yıllardır vanda kaldım göremedim bunu sen eski diyorsun. tamam ne mutlu türküm yazısınını her sabah kalkınca okuyordum. -odamın manzarası- ama bu atatürk maketini ilk defa gördüm hatta van'da hiç görmedim şimdi burada gördüm.
not: Van'da ikamet eden müridler orada ev arıyorum, içinde ev arkadaşı olan ev varsa bir pm yollayın.
hojam orda yaşıyor olabilirsin ama bu geçen sene haberlere bile çıktı yoksa bi yerimizden uydurmuyoz sanki sallıyoz bi kerede diyon nerde eski felan -
TheGoFReT bunu yazdı:
-----------------------------OnlyDeath bunu yazdı:
güzel hoş ama eski bea hojam
hacı görmeyenler için yenidir sen gördün diye sana eski gelebilir--------------------------------------------------------------------------
buda arkadaşın gönderdiğine benziyo
zaten aynı yer. Ardahan'ın Damal ilçesinde bu dağda her sene doğal olarak 15 haziran 15 temmuz arası çıkıyo. -
dağda ve bulutlarda çıkan Atatürk silüetleri gerçekten etkileyici.ayın önünde çekilen ise tamamen çekim açısıyla alakalı.o ay istediği kadar daha sola doğru kaysın yine açı sayesinde Atatürk tam önüne koyulabilir.
-
En son fotodaki kısmı anlamakda zorluk cektim ama baktıgım yer doğru dimi?
belki baska kişilerde fark edememiştir.
-
ben bunların doğru oldğuna pek ihtimal vermiyorum.
-
Çok etkileyici resimler gerçekten.
-
konpicyus bunu yazdı:
ben bunların doğru oldğuna pek ihtimal vermiyorum.
-----------------------------Ne alaka. Büyü mü yapıyoruz burda :)
Toplam Hit: 7303 Toplam Mesaj: 29