Atari, Gaming Mouselar, Cs:Go Skin, PS2-4 Ve Oyunlarını Beats Kulaklık, Ram, Kitap, Zippo, Tespih, Yoyo Satıyorum
-
beats kablosuz denemek isterdim de daha kutus açılmamış. Monster bandrollü beats var bende de sağlam makine. Kablolu için verdiğin fiyat güzel. Para olsa ben damlardım ama 400 gayme ayıracak durumum yok şu anda.
Hayırlı satışlar hacı :D
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Uncharted için fiyat nedir hocam?
90 TL hocam
arkadaşlar özel mesajlara cevap veremiyorum hata veriyor o yüzden buradan yazarsanız sevinirim.
@TheAvenqer 10 TL python kitabı
@darkroques61 tesbig güzel hoş fakat bazı tanelerinin içinden küçük pamuklar çıkıyor gibi almak isteyenlere detaylı fotoğraf göndereceğim ona göre alıcam yada almayacağım derler.
@deja-vu kabloluyu satarsam wireless olanı satıştan kaldıracağım wireless olanı satarsam kabloluyu:) bunsuz olmuyor çünkü.
@falcon hocam toplam 220 TL'ye o ürünleri gönderirim istersen
@sezginari python kitabı 10 TL a dan z ye php kitabı satıldı hocam.
-
ödeme için en paraya başka bankadan eft?
-
siyahbereli bunu yazdı
ödeme için en paraya başka bankadan eft?
tabii olur hocam problem değil özel mesajına cevap veremiyorum sistemde problem var...
-
Python ve 2 php kitabı arduino setler kargolanmıştır.
-
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Hocam samsung kulaklık satılmadıysa almak istiyorum
mesaj attım hocam.
-
Yeni ürünler ekledim hocalar:)
-
Lazmania61 bunu yazdı
mikroskop u almak istiyorum :D azıcık indirim yap :P
-
sLeymN bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
mikroskop u almak istiyorum :D azıcık indirim yap :P
ürün bu hocam http://www.hepsiburada.com/lizer-stx-1200-mikroskop-pm-ofislizstx1200 tüyü kılı felan incelersin eğlenceli birşey 40'a bırakırım istiyorsan.
zippo ps4 steam oyunlar kitap kulaklık ram arduino setleri tespih yoyo satıyorum ps4 oyunları