Atari, Gaming Mouselar, Cs:Go Skin, PS2-4 Ve Oyunlarını Beats Kulaklık, Ram, Kitap, Zippo, Tespih, Yoyo Satıyorum
-
Hocam ps4 le i5 işlemcili ssd hardiskli 10 gb ramli 2 gb ekran kartlı bi pc var takas edermisin?
-
DeepInside bunu yazdı
Hocam ps4 le i5 işlemcili ssd hardiskli 10 gb ramli 2 gb ekran kartlı bi pc var takas edermisin?
hocam ben eldekileri çıkarmaya çalışıyorum ne yazık ki takas kabul edemem:)
-
hocam soldan 2.ci mavi görünen zippoya talibim
-
yav burayı seviyorum bazen hakkaten :D
@Lazmania61 hocamla ramler için konuştuk anlaştık
ne o parayı yatırdın mı diye soruyor ne ben ürünleri kargoya verdin mi diyorum
o ürünü yollamış benim eft eline ulaşmış. mutlu mesut alışverişimizi yapıyoruz :D
-
baristbt bunu yazdı
yav burayı seviyorum bazen hakkaten :D
@Lazmania61 hocamla ramler için konuştuk anlaştık
ne o parayı yatırdın mı diye soruyor ne ben ürünleri kargoya verdin mi diyorum
o ürünü yollamış benim eft eline ulaşmış. mutlu mesut alışverişimizi yapıyoruz :D
sağ salim yarın eline ulaşır umarım hocam:)
@WildWamqire pm attım hocam.
-
Mikroskop satılmazsa ay başına editim.Şuan param yok
-
metaman bunu yazdı
Mikroskop satılmazsa ay başına editim.Şuan param yok
Satıldı hocam bugün müride kargoluyorum:)
-
istanbula yakın olup ürün almak isteyen arkadaşlar 30 dakika içinde yazarlarsa kargoya gideceğim onlarında ürünlerini göndereyim yarına ellerinde olur bayramı beklemelerine gerek kalmaz.
-
Lazmania61 bunu yazdı
istanbula yakın olup ürün almak isteyen arkadaşlar 30 dakika içinde yazarlarsa kargoya gideceğim onlarında ürünlerini göndereyim yarına ellerinde olur bayramı beklemelerine gerek kalmaz.
bana gelir mi acaba yarına (:
-
sLeymN bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
bana gelir mi acaba yarına (:
Hocam sana dün kargolasaydık gelirdi de 16 eylülde teslim ne yazık ki:)
zippo ps4 steam oyunlar kitap kulaklık ram arduino setleri tespih yoyo satıyorum ps4 oyunları