Atarlı Gencler..?
-
Arkadaşlar konu belki ilginç gelebilir bugun arkadaşlarla konusuyoduk ... böle atarlı konusmalar gecti Sakasına herkez hani atarlı laflar ortaya atıyodu baya bi hos oluyodu ( örn..;dik yapma alayına gider .. atara atar kesere keser ( bu biraz klasik) ) gibi mesela bilinmedik felan da atar sekli olan yazsın ...hadi bakalım neler bakalım ortaya cıkcak.. :D:D:D ???
-
AGA KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER DİKKAT ET SAPA DENK GELME !!!! :D :D:D:D
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
AGA KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER DİKKAT ET SAPA DENK GELME !!!! :D :D:D:D
-----------------------------:D:D aynen iste bunu bi arkadaş sölemisti sapa gelme yerini deisik sölemisti bi tek :D:D:D:D
makara yaa :D -
Sildim hayatimdaki mallari Onumuzdeki kolilere bakicaz :D
-
gün olur devran döner horoz domalır tavuk s.ker
gibi bir geyik dolanıyordu bir ara ama
-
Bitane ben veriyim örnek..
Hayırmı Kader ?
Bize mi Bu Gider ?
FazLa diK yaPmA
SaNadA qiDeR.. ,)
:D:D:D -
Bak şimdi gardaş..
-Aynı .mdan mı çıktık lan ne gardaşı?
Kalabalıkta artislik edenin tenhada özrü kabul olmaz.
Alayına gideriz gardaş...
-
''alayınada kralınada gitmeyiz onlar ayagımıza gelir'' nerde okmuştum haıtlamıyorum ama beendim :D
-
Fazla Atar Göte Batar.
-
nightprince44 bunu yazdı:
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------:D:D aynen iste bunu bi arkadaş sölemisti sapa gelme yerini deisik sölemisti bi tek :D:D:D:D
makara yaa :D
-----------------------------gardaş hertürlü oynarsın zaten sonuyla artık senin o anki psikolojine bağlı yap monteni :D kolay gele :D
-
Lemuria bunu yazdı:
Fazla Atar Göte Batar.
-----------------------------Aga seninkine cok guldum yaa cok gusel yaa... kafiyeli olmus..
Fazla Atar GÖte BataRR..:D:D:D:D