folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Atatürk Kalksa Bunların Hepsini Mezara Gömer

Atatürk Kalksa Bunların Hepsini Mezara Gömer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    "Atatürk kalksa bunların hepsini mezara gömer"  
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pınarbaşı beldesinde Ankara-Konya hızlı tren projesinin raylarının ilk kaynağı için düğmeye bastı. Burada yapılan törende konuşan Erdoğan, yaklaşık 7 yıl önce iktidara geldiklerinde Türkiye'deki her alan için kendilerine yüksek hedefler belirlediklerini söyledi.

Tayyip Erdoğan belediye başkanı olduğunda İstanbul'un borcunu bitirdi. Bahçeli, senin partin İstanbul'da yüzde kaç oy alıyor? İstanbullu hizmet alıyor, onlarla kucaklaşan bir parti var. İpleri atmakla bir yere varamazsın. Dürüst olalım, gerçekçi olalım. Dürüst olanı alkışlamak da partilere oy kazandırır. Konya^da ilk ray kaynağını yaptık. AK Parti dışındakilerden bir teşekkür duyun. 40 yıldır Türkiye'de bir metre ray döşenmemiş. Biz geldik, biz döşüyoruz. "Atatürkçüyüz" diyorlar. Atatürk kalksa bunların hepsini mezara gömer. İftira atmakla bir yere varamazsınız! Biz dertliyiz. Biz derdi olan bir partiyiz. Durmadan hizmet yolunda yolumuza devam edecağiz. Durmak yok yola devam diyoruz. Bu yolda gece gündüz demeden yürüyeceğiz diyoruz."

mynet

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Atatürk kalksa kimi gömerdi bilmiyorum ama Tayyip'i gömmesi gerekmezdi, Tayyip kendi mezarını kazar, paşa paşa içine girerdi :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaş sen neye dayanarak bu başlığı yazıyorsun?

Ben MHP taraftarıyım yanlış anlaşılmasın bu adamdan nefret ediyorum! Ama böyle bir başlık atamazsın!

ATATÜRK kalkacak Deniz BaykaL'ı mezara gömecek belkide! Yiğidi öldür hakkını yeme demişler! Siyasetçiler birbirine tezek atabilir ama sen niye onların oyuncağı oluyorsun! Bu başlığı atabilmen için birşeyleri dayanak göstermelisin!

Ben Kayseri'de yaşıyorum. Buranın belediyeside AKP'li belediye. Ama 2002 yılından beri kimsenin hayalini bile kuramadığı projeler gerçekleşti! Ben bunu bir MHP'li bir ALPEREN olarak söylüyorum.

Haddinizi bilin bol keseden siyasetçi gibi tezek atmayın! Emeğe saygımız var bizim...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bir dahakine içerik olarak sadece haber linkini ver hocam, biz direk tıklayıp mynette okuyalım haberi sana da zahmet vermemiş oluruz...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben MHP taraftarıyım yanlış anlaşılmasın bu adamdan nefret ediyorum! Ama böyle bir başlık atamazsın!

ATATÜRK kalkacak Deniz BaykaL'ı mezara gömecek belkide! Yiğidi öldür hakkını yeme demişler! Siyasetçiler birbirine tezek atabilir ama sen niye onların oyuncağı oluyorsun! Bu başlığı atabilmen için birşeyleri dayanak göstermelisin!

Ben Kayseri'de yaşıyorum. Buranın belediyeside AKP'li belediye. Ama 2002 yılından beri kimsenin hayalini bile kuramadığı projeler gerçekleşti! Ben bunu bir MHP'li bir ALPEREN olarak söylüyorum.

Haddinizi bilin bol keseden siyasetçi gibi tezek atmayın! Emeğe saygımız var bizim...

3 yanlış 1 doğruyu götürür

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

EDİT :ARKADAŞLAR bi yanlışlık olmuş kusura bakmayın :)

İllower arkadaşımdan özür diliyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:

Adam 40 yıldır bir metre ray döşenmemiş diyor! Sen bunun yalan olduğunu aksi olduğunu iddia edebilirmisin?

Edemezsen öyle ATATÜRK kalksa bunların hepsini MEZARA GÖMER demeyeceksin!

Adam ray yaptırıyo sizin söylediğiniz lafa bak :)

Ben MHP'liyim yanlış anlaşılmasın ama emekçinin yanındayım benim vatanım için yapılan herşeyi desteklerim!

Hocam knuşturma adam ray döşüyo snra zam yapıo hepimze ray döşüyo.sn şimdi dcen ki hzmet yapmak için kaynak nerden bulcak yapcak tabi

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:

Önce okumayı öğren, Başlıktaki lafı kim etmiş, kime etmiş.

Konuya yorumum: Senn ve çevrendekilerin 7 ceddini gömerdi sayın akp başkanı rte. Tüm halkı kendi çevresindeki koyun tebasıı olarak görüyor kasımpaşalı

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:

Adam 40 yıldır bir metre ray döşenmemiş diyor! Sen bunun yalan olduğunu aksi olduğunu iddia edebilirmisin?

Edemezsen öyle ATATÜRK kalksa bunların hepsini MEZARA GÖMER demeyeceksin!

Adam ray yaptırıyo sizin söylediğiniz lafa bak :)

Ben MHP'liyim yanlış anlaşılmasın ama emekçinin yanındayım benim vatanım için yapılan herşeyi desteklerim!

Arkadaşım bunu ilower söylemiyor ki. Tayyip muhalefete söylüyor o lafı. Yanlış anlamışsın sen durumu :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar pardon! Başlık tayyibin bir sözüymüş, konuyu açan ve yorum yapan tüm arkadaşlarımdan kamuoyu önünde özür diliyorum ve ben bu konudan çekiliyorum :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:

Kavga etmek için yer aramayın.

adam başlığı tayyip'in konuşmasınn bir bölümünden alıp yazmış. Haberi okusaydın bu mesajı yazmazdın

Toplam Hit: 3593 Toplam Mesaj: 29