Atatürk Kalksa Bunların Hepsini Mezara Gömer
-
Öncelikle lafım bu konuyu açan arkadaşa ateş püskürenlere. Sizin açtığınız konular çok mu kaliteli? Arkadaşımız bulmuş bunu paylaşmış. Sana gelince alperen olan arkadaş; adam istediği başlığı açar bunu sorgulamak sana kalmadı. Adminler gerekeni yapar aksi durumlarda. Siyasal oluşumun içinde olabilirsin ama insan önce yazdığını düşünmeli. Az daha konuyu açan arkadaşı vatan haini ilan edeceksin. Yazdığı yalan mı? Sadece kayseriyi ele alarak konuşma. Ayrıca haddinizi bilin falan yazmışsın sağlıklı bir tartışma ortamının oluşabileceği kanaatinde değilim. Ayrıca o ünlemler de asabiyetinin göstergesi olsa gerek. Keskin sirke küpüne zarar. Rayla olacak iş değil bunlar. Belli ki yaşın genç hiç işsiz kalmamışsın. Git bak bakalım kocaeli bursa o taraflara. Bu mudur senin emek anlayışın. oh ne ala ray yaptır emekçi ol.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------Kavga etmek için yer aramayın.
adam başlığı tayyip'in konuşmasınn bir bölümünden alıp yazmış. Haberi okusaydın bu mesajı yazmazdın
-----------------------------Haberi baştan sonra okudum sadece başlığın yer aldığı kısmı gözden kaçırdım. Senden bir önceki yorumumu oku
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------EDİT :ARKADAŞLAR bi yanlışlık olmuş kusura bakmayın :)
İllower arkadaşımdan özür diliyorum
-----------------------------ozaman bende editlıyım :=
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
Kavga etmek için yer aramayın.adam başlığı tayyip'in konuşmasınn bir bölümünden alıp yazmış. Haberi okusaydın bu mesajı yazmazdın
-----------------------------adam anlamış hatasını özürdilemiş tamam
-
tren rayları döşemişler. verdiğim vergilerin zamlarıyla döşersin tabi. yol yapmışlarmış.
bak kardeşim Türkiyede 4 gençten 1 si işsiz önce buna çözüm bul.
http://web.akparti.org.tr/media/www/html/gelirgider/Gelir_Gider.htm
6 ay boyunca kriz zamanı 93 trilyon harcamışsınız. insanlar bunalımdayken 93 trilyonu yediniz...
biri çıkıp meyve veren ağaç taşlanır der bende gülerim:) 2.dünya ekonomisine geri döndük yola devam:)
Atatürk yaşasaydı meclistekilerin bi işe yaramadığını gereksiz yere maaş aldıklarını der kapatırdı meclisi heralde.
-
kaç yorum var kaçı konuyla ilgili.. neyse
---
Atatürk kalksa kimleri gömeceğini iyi bilirdi bence.
-
1011010 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
Kavga etmek için yer aramayın.adam başlığı tayyip'in konuşmasınn bir bölümünden alıp yazmış. Haberi okusaydın bu mesajı yazmazdın
ben o mesajı yazarken ne faydalı'nın ne de önceki iki müridin mesajı vardı. ben cevap yaz'a tıkladıktan postlayana kadar geçen sürede geciktiğim için o üç mesaj yazılmış benden önceBunu anlamak çok mu zor ??????
-
alp bunu yazdı:
1011010 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
ben o mesajı yazarken ne faydalı'nın ne de önceki iki müridin mesajı vardı. ben cevap yaz'a tıkladıktan postlayana kadar geçen sürede geciktiğim için o üç mesaj yazılmış benden önceBunu anlamak çok mu zor ??????
nie ben kahinmiyim ? -
1011010 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
1011010 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
nie ben kahinmiyim ?
kahin değilsin tabi kahinler geleceği bilir. zeki insanlar ise tahminler yapar.peki ben niye adam hatasını anladıktan sonra hatasını anlatmaya çalışayım???
Neyse işine bak hocam konunun anası ağladı. -
alp bunu yazdı:
kahin değilsin tabi kahinler geleceği bilir. zeki insanlar ise tahminler yapar.peki ben niye adam hatasını anladıktan sonra hatasını anlatmaya çalışayım???
Neyse işine bak hocam konunun anası ağladı.
-----------------------------tamam hocam sen haklısın afedersin.