Atatürk Karakalem Çalışması
-
Yaptığım bir çalışma. [Cetinia]
Görüşlerinizi bekliyorum
mesela
- bu yetenek ile neler yapılabilir?
-sanat adına başka neler çizilebilir aklıma gelmiyor başka birşey de ?
-
güzel olmuş haydarpaşayı resmede bilirsin tavsiye..
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------güzel olmuş haydarpaşayı resmede bilirsin tavsiye..
-----------------------------eyw. hacı daha genel ve satışı yapılabilecek ne olabilir ? haydarpaşayı biliyorum da genel bişey istiyorum.
edit: resim küçük olmuş sanki evet daha büyük hali şu mesela
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=264089973701560&set=a.259313957512495.50554.240761909367700&type=1&theaterbirde şöyle bi çizim var işte
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:14'da zone tarafından düzenlendi.
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------güzel olmuş haydarpaşayı resmede bilirsin tavsiye..
-----------------------------eyw. hocam daha genel ve satışı yapılabilecek ne olabilir ? haydarpaşayı biliyorum da genel bişey istiyorum.
-----------------------------Hoca hayal ürünüde yapabilirsin insanlar baktığında huzur versin.
-
:D bi nane olmaz o deüilde resmi çekip koysana hocam
-
onu o kanepenin üstündemi çizdin, hayır başka yerde çizdiysen nedne kanepe üstünde çizerkene pozu verdin tamam verdin güzelde neden resmin kendisini çekmedin ? kısaca bu yetenek ile ben bir şey göremiyorum ileride.
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------onu o kanepenin üstündemi çizdin, hayır başka yerde çizdiysen nedne kanepe üstünde çizerkene pozu verdin tamam verdin güzelde neden resmin kendisini çekmedin ? kısaca bu yetenek ile ben bir şey göremiyorum ileride.
-----------------------------çizdiğim masaya leptobu koydum hacı. kanepe sert orda düzenlemeler yapıyordum işte..
çizdiğimi direk nete koymuyorum ordan alışkanlık normalde karikatür çiziyorum da karakalem de vardı ama tek tük karikatür yarışmalarında biliyorsan daha önce yayınlanmama şartı var . sende de ne bu şüphe birader sanki :D -
cocugu çok gerçekçi çizmişsin ama cocugun kolundaki saat biraz olmamış gibi saat anatomisine çalısabilirsn.
-
ne çizdiğin anlaşılmıyor ki
-
kakaO bunu yazdı:
-----------------------------:D bi nane olmaz o deüilde resmi çekip koysana hocam
-----------------------------nedenini bir önce ki postta ceykıp ;) birde bitince sergiye konulacağı için bitince gel gör diye
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------onu o kanepenin üstündemi çizdin, hayır başka yerde çizdiysen nedne kanepe üstünde çizerkene pozu verdin tamam verdin güzelde neden resmin kendisini çekmedin ? kısaca bu yetenek ile ben bir şey göremiyorum ileride.
-----------------------------
+1 soru daha niye ygs-lys kalemiyle çiziyon :D Şaka bi yana hocam gercek değerlendirme istiyorsan kendi kelleni değilde çizdiklerinin kellesini koy bence,başka neler çizilir konusuna gelirsek anime karakterleri çizmek zevk veriyor.