Atatürk Karakalem Çalışması
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadas acaip imreniyorum soyle yetenegi olanlara :)
-----------------------------Sorma yav bilsem kurs ile filan öğrenilir direk giderim :W ama iş yetenekte bitiyor biz cin ali'de kaldık
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Sorma yav bilsem kurs ile filan öğrenilir direk giderim :W ama iş yetenekte bitiyor biz cin ali'de kaldık
-----------------------------hocam güzel sanatlar mezunu iki arkadaşım var. Hani tevazu olsun diyemi öyle diyorlar bilmiyorum ama ikiside "sevmekle ilgili azmetmek lazım" tarzında şeyler söylüyorlar. Bir iki kitap aldım ben eylülden sonra bakacağım işte ilk elime alınca bi göz attım aşağı yukarı aynı söylem yani olmayacak birşey değil diyorlar. Sana tavsiyem istiyorsan dene bir süre en azından denedim olmadı dersin. Şahsım adına yazımı dahi okuyamazlar ama karikatür hastasıyım aklımdakileri resme dökmek istiyorum bu sebeple deneyeceğim en azından içimde
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 13:13'da MaTRiXe tarafından düzenlendi. -
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam güzel sanatlar mezunu iki arkadaşım var. Hani tevazu olsun diyemi öyle diyorlar bilmiyorum ama ikiside "sevmekle ilgili azmetmek lazım" tarzında şeyler söylüyorlar. Bir iki kitap aldım ben eylülden sonra bakacağım işte ilk elime alınca bi göz attım aşağı yukarı aynı söylem yani olmayacak birşey değil diyorlar. Sana tavsiyem istiyorsan dene bir süre en azından denedim olmadı dersin. Şahsım adına yazımı dahi okuyamazlar ama karikatür hastasıyım aklımdakileri resme dökmek istiyorum bu sebeple deneyeceğim en azından içimde
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 13:13'da MaTRiXe tarafından düzenlendi.
-----------------------------bende anime çizim istiyorum aşırı derece de bu sene üni'deki boş vakitlerimi değerlendirmek için hobiler arıyorum
bunu da ekleyebilriim listeye kitapları filan özelden bi atsana fikir alışverişi yapalım :F
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yağlıboyaya falan da yeteneğin varmı karakelem pek yüksek fiatlara gitmez.
Mesela ressamlarda artık bir konuda uzmanlaşıyor, kimi hep cicek ciziyor kimi hep ataturk ciziyor. mesela ben kurukafa cizen birkac ressami takip ediorum.
Bence iyi cizdiğin birsey konusunda uzmanlaş, seri ve kaliteli cizmeye calıs, ama cicek, manzara gibi fazla cizilen bişey olmasın bence.
-----------------------------hocam ben eğitim falan almadım o yüzden yağlı boya eğitim ve malzeme isteyen bi dal. yoksa sulu boyayı watercolor çalışmasında iyi kullanırım aslında onda ve bu karakalemde çok fazla çalışmışlığımda yok bu ya 3. yada 4. çizimim falan normalde karikatür çizerdim o biliyosun tek çizgi çalışması yani eğitim falana gerek yok
bu geçiş çalışması gibi bişey oldu. bunu watercolor çalışması yapınca çok daha iyi görüneceğini de umuyorum -
valla ben kurs almışlığım yada bi ders falan yok ama alırsan yapabilirsiniz
benim işte bi tee küçükken resim dersleri olurdu 2 3 perspektif çizdirirdi konulu bişeyler çizdirirdi hocamız onlar yani okulda ki ders yani..
o hoca keşfetti bir bakıma beni bir çizimimi ilçenin gazetesine vermişti ilk 4. sınıfta ordan devam ettim işteedit: birde şu var yakın zamandan
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:12'da zone tarafından düzenlendi.
-
hacı niye resimlere tersten bakmak zorundayız ki, düz resim var mı, bildiğin düz, monitöre bakınca göz hisasına gelen?
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------hacı niye resimlere tersten bakmak zorundayız ki, düz resim var mı, bildiğin düz, monitöre bakınca göz hisasına gelen?
-----------------------------aynen amuda kalkmaktan başım ağırdı
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 16:43'da MaTRiXe tarafından düzenlendi. -
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------Bauer bunu yazdı:
-----------------------------hacı niye resimlere tersten bakmak zorundayız ki, düz resim var mı, bildiğin düz, monitöre bakınca göz hisasına gelen?
-----------------------------aynen amuda kalkmaktan başım ağırdı
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 16:43'da MaTRiXe tarafından düzenlendi.
-----------------------------:D :D ahaha bekleyin hacı o zaman bi tane çizeyim koyayım :)
-

zonenin gercekten iyi çizimleri var :)
kargo gönderirken canı sıkılmış, bi kaç karalaması var böyle.
ben sevdim şahsen ^.^
-
Amd-x bunu yazdı:
zonenin gercekten iyi çizimleri var :)
kargo gönderirken canı sıkılmış, bi kaç karalaması var böyle.
ben sevdim şahsen ^.^
:D :D aga burdaki çizim iyi değil pek ama zaten öylesine sadece yazıya uysun diye sonradan ekledim eyw :)