Atatürk Kimdir????
-
Sizce Atatürl kimdir?Atatürk e karşı kişisel düşünceleriniz?
-
atatürk insandır ve bu milletin baş komutanı ve devleti kuran insandır
-
Eğer birşey söylemek istiyorsanız söyleyebilirsiniz ama öyle duygular vardır ki sözlerle tarif edilemez.işte Atatürk ona layık biri.kurtarıcımız diyorum başka birşey diyemiyorum
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer birşey söylemek istiyorsanız söyleyebilirsiniz ama öyle duygular vardır ki sözlerle tarif edilemez.işte Atatürk ona layık biri.kurtarıcımız diyorum başka birşey diyemiyorum
-----------------------------sonuna kadar katılıyorum ..
-
Kelimeyle Ifade etmeye kelimeler Yetmez Bosuna Yorma Kafani Atayi anlamak baskasinin agzindan olmaz
-
ingilizine , yunanına , italyanına ve rusuna ve diğer dünya ülkelerinin 1.dünya savaşında eline veren yüce kişilik lider insan.
-
Atatürk benim manevi babamdır.
-
Bu konuyuda başka yerlere çekmezler inşallah.
Ataya hakaret felan edecek olan varsa şimdiden Allah belasını versin.
-
Atatürk bizim devletimizin kurucusudur. Atatürk ülkemizin başına gelmiş ve birdaha gelemeyecek en zeki , en akıllı insandır. Yaptığı siyasi.eğitim,hukuk,ekonomi devrimleriyle ülkemizde çağ atlatmış insandır. Aynı zamanda fransızca ve almanca bilen yaşadığı yüzyılın en zeki , en cesur adamıdır. Yaptıklarının , söylediklerinin üzerinden 10 bin yıl geçsede dedikleri hala geçerli olacak adamdır. İsimlerimiz hans , peter , georghe değilse Atatürk sayesindedir.
-
ATATÜRK KİMDİR? Benim ATAM'dır Babamdır, Ailemden Bile Daha Değer Verdiğim İnsandır...
-
Ata; Turk milletinin icinden cikmis ,bu milletin icindeki ruhu canlandiran hepimizi bir araya getirtip ulkemizi kurtaran bi baskomutan ve liderdir bana gore .Benimde manevi babamdir .
Toplam Hit: 5879 Toplam Mesaj: 47