Atatürk Neden İçerdi?
-
nedense aklima kiyak emeklilikler geldi, kimin zamaninda niye yapildiysa haksizliktir,
sinirsiz saglik guvencesi geldi milletvekillerine, oysa halka ssk larda olmek dusmustur
yatalak hastanin ilacini kabul etmeyen ssk nin yurt disindaki saglik giderlerini bile saglanmasi gelmistir
Allah Turkiye de doktor yokmus gibi tirnaginin nasirini bile aldirmak icin amerikalara gidenlerden hesap sorsun
ama bugun gidin ssk kuyrugundaki insanlara "Allah devletimize zeval vermesin" der
Allah devletimize zeval vermesin, halkimiza da.
-
cevap çok açık bu millet ancak içerek yönetilir yoksa ayık kafayla bu millet le baş gelinmez baksana istekleri bitmiyo.memurlar zam işçiler zam sen düşün ist. 500 tl ev geçindir deseler sen yaparsın içmezsen kafayı yersin. Atatürk 0 bütçeyle devleti aldı ne zorluklar çekti şimdi sen onun yerinde olsan ne yaparsın sakalılar devleti ingilize satarken o adam nasıl kurtarıyoruzu düşünüyodu sıkıntıdan gelde içme.
-
İçmişse kendisine içmiş,keyfi gelmiş içmiş,efkarlanmış içmiş,kime ne?Şükür ki öyle bir adam geçti bu dünyadan,ne mutlu bize.
-
İçermiş hemde baya içermiş. Hatta çok içmekten ölmüş sanırım
-
acaba en cok hangi içkiyi seviodu rahmetli..
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------
acaba en cok hangi içkiyi seviodu rahmetli..
-----------------------------rakıyı çok severdi atam
-
bu olayın içmeyle alakasını çözemedim ya neyse
ama Ata severmiş içmeyi keyfinden içmiş kafası bozulmuş içmiş nedense içmiş kimene
-
cih bunu yazdı:
Diyosun?
-
Mylitta bunu yazdı:
cih bunu yazdı:
Diyosun?
-----------------------------bi zaman zarfı vardı sanırım Ata hastalığına sebep rakının olmadığını göstermek için bu zaman zarfında rakı içmiyordu ancak değişen birşey olmuyordu yamulmuyorsam :M
-
Icmis yada icmemis , belkide cok icmis . Benim anlamadigim bize ne ? Cezasini haşa biz mi vercegiz?
Günümüzde bile politikacilarin mesebi yada dini tartisiliyor , bence cok yanlis .
Insanlarin yaptiklarina bakmaliyiz , M.K.ATATÜRK bu Millet ve Vatan icin inanilmaz isler yapmisdir .
Bunun icin de bu Millet Ona minnetdardir .
Gerisi acikca beni ilgilendirmiyor , ALLAH katinda bir suc islemisse , biz Türk milletinin en büyük görevi Onun icin ALLAHA dua etmektir .
Yolculuklarim esnasinda balkanlarda Osmanli tarafindan yaptirilan camilerin üstüne hac takilmazi beni cok üzüyor , ayni görüntüleri Ülkemizde yasamiyorsak Bunun bas mimari
Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve Silah arkadaslari dir .
Sehitlerimizin arkasindan kötü konusmaktansa onlar icin ALLAHA dua etmek gerektigini düsünüyorum .