Atatürk Resimleri Okuldan Atildi
-
CHP yaptı diye AKP de mi yapacak daha beterini ?
Atatürk'e değil de neye bakacağız ? Said Nursi denilen kürdoya mı ? Karıya kıza zorla örtü geçiren Humeyni'ye mi ? Siyonizmin babası olan Theodor Herlz'e mi ? İsimler çoğaltılabilir .
AKP'nin ne olduğunu , beyni olan herkes biliyor . Parti muhabbeti yapıp da konuyu bok etmeyelim !
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------CHP yaptı diye AKP de mi yapacak daha beterini ?
Atatürk'e değil de neye bakacağız ? Said Nursi denilen kürdoya mı ? Karıya kıza zorla örtü geçiren Humeyni'ye mi ? Siyonizmin babası olan Theodor Herlz'e mi ? İsimler çoğaltılabilir .
AKP'nin ne olduğunu , beyni olan herkes biliyor . Parti muhabbeti yapıp da konuyu bok etmeyelim !
-----------------------------
çok doğru bazıları her konuyu o tarafa çekiyo siz konuya odaklanın arkadaşım konu atamızın resimlerinin okullardan kaldırılması parti tartışması değil -
o zaman bu yasağın kalkması beni germiyor sonuçta daha iyi bir olay böylece çocuklarımızı okula göndermeden bu köşeler var mı yok mu bakılabilir böylece daha güvenli eğitim verebiliriz evlatlarımıza. kimin ne bok olduğu anlaşılır böylece
sözümü de tekrar edeyim nerde kaldırdılarsa hepsi yağsız kazığa oturtulur inş..
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Atatürkün resmini para dan kaldırmaya çalışanlar olmuş ,sebebi şu veya bu.
bu ettiğiniz küfürleri şimdide CHP ye edin bakim.
-----------------------------chp değil inönü kaldırdı. arada fark var. ayrıca inönü nün kaldırma sebebi de Atatürk gibi birinin yanında ezik kalma kompleksiydi.. inönüyü sevmem Atatürk ü hep kıskanmıştır, ama akp nin yapmasının nedeni direk olarak ülkeyi Atatürkçü tabandan ayırmaktır!
arada çoook fark var anlayabilene..
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Atatürkün resmini para dan kaldırmaya çalışanlar olmuş ,sebebi şu veya bu.
-----------------------------chpnin ta a.q atamın resmini nasıll ne cürrretlee paradan kaldırmaya çalışırlar :|
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Chp değil İnönü kendi başına kaldırmaya teşebbüs etmiştir... İnönü'nünde ne olduğu herkes biliyor.
Ayrıca İnönü Chp adına değil kendi adına bu tip bi eylemde bulunmaya teşebbüs etmiştir.
-
Bi gidin lan chp değilmiş inönüymüş bu yasağıda akp değil dayyip kaldırdı o zaman var mı böyle saçma bir laf chp=inönü dür o zaman bugün de dayyip = akp bu kadar basit element uydurmaya çalışmayın iki dakika delikanlı olun !!
-
bu adamlar biz dinciyiz die gecinioo bunlar en buyu dinsizler fckyou
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Chp değil İnönü kendi başına kaldırmaya teşebbüs etmiştir... İnönü'nünde ne olduğu herkes biliyor.
Ayrıca İnönü Chp adına değil kendi adına bu tip bi eylemde bulunmaya teşebbüs etmiştir.
ben İnönüyü Atatürk ün yakın arkadaşı e silah arkadaşı olarak biliyorum.herkes nasıl biliyorki?
neydi chp nin düşüncesi ?
paradan resim neden kalkar?yoksa 50 cent in resminimi koyacaklardı
cold a -ben onu bunu bilmem tarafsız ol bir parti paradan diğeri ise okuldan kaldırmaya çalışıyor .
ya ikisinede küfür et yada ikisinede etme.
-
erkan07 bunu yazdı:
su konuya verilebilecek en denyo ca cevabi verdigin icin tebrik ediyorum,
bu yazdiklarima cevap veremeyecek olsanda soruna soyle bir cevap vereyim.chp nin Ataturk resmini kaldirdigi zamanlar cumhuriyetin ilk kuruldugu yillardi, sancili yillardi, taslarin yerine oturmadigi zamandi, kim neyi ne icin yaptigi bile belli degildi.
kaldi ki yillar once sen ben portakalda vitamin ken yapilmis bir olayi bugunki olayla bir tutman ne derece dogru.
sonuc olarak Bu ULKENIN KURUCUSU ULU ONDER GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURK un bulundugu koselerin bulunmasi bir kanunla zorunlu olmaktan cikartan zihniyet,
yarin butun kamu kurumlarinda kaldirilmasi icin gerekeni yapacaktir.
Dun Turgut Ozal a hristiyanlarin masonlarin masasinda ulkemizi avrupa birligi adi aldinda pazarliyor diyen,
dun biz avrupa birligine masonlar birligine karsiyiz bu ulkenin onlara teslimiyeti diyenler bugun avrupa birligine girme yarisi icindeler.
degisen ne ?