folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Atatürk Resimleri Okuldan Atildi

Atatürk Resimleri Okuldan Atildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    erkan07 bunu yazdı:

Atatürkün resmini para dan kaldırmaya çalışanlar olmuş ,sebebi şu veya bu.

bu ettiğiniz küfürleri şimdide CHP ye edin bakim.

su konuya verilebilecek en denyo ca cevabi verdigin icin tebrik ediyorum,
    bu yazdiklarima cevap veremeyecek olsanda soruna soyle bir cevap vereyim.

chp nin Ataturk resmini kaldirdigi zamanlar cumhuriyetin ilk kuruldugu yillardi, sancili yillardi, taslarin yerine oturmadigi zamandi, kim neyi ne icin yaptigi bile belli degildi.

kaldi ki yillar once sen ben portakalda vitamin ken yapilmis bir olayi bugunki olayla bir tutman ne derece dogru.

sonuc olarak Bu ULKENIN KURUCUSU ULU ONDER GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURK un bulundugu koselerin bulunmasi bir kanunla zorunlu olmaktan cikartan zihniyet,

yarin butun kamu kurumlarinda kaldirilmasi icin gerekeni yapacaktir.

Dun Turgut Ozal a hristiyanlarin masonlarin masasinda ulkemizi avrupa birligi adi aldinda pazarliyor diyen,

dun biz avrupa birligine masonlar birligine karsiyiz bu ulkenin onlara teslimiyeti diyenler bugun avrupa birligine girme yarisi icindeler.

degisen ne ? 

işte ders çıkarılacak bi yorum tebrikler hocam eline sağlık

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

chp nin Ataturk resmini kaldirdigi zamanlar cumhuriyetin ilk kuruldugu yillardi, sancili yillardi, taslarin yerine oturmadigi zamandi, kim neyi ne icin yaptigi bile belli degildi.

kaldi ki yillar once sen ben portakalda vitamin ken yapilmis bir olayi bugunki olayla bir tutman ne derece dogru.

sonuc olarak Bu ULKENIN KURUCUSU ULU ONDER GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURK un bulundugu koselerin bulunmasi bir kanunla zorunlu olmaktan cikartan zihniyet,

Dun Turgut Ozal a hristiyanlarin masonlarin masasinda ulkemizi avrupa birligi adi aldinda pazarliyor diyen,

dun biz avrupa birligine masonlar birligine karsiyiz bu ulkenin onlara teslimiyeti diyenler bugun avrupa birligine girme yarisi icindeler.

degisen ne ? 

senin bu tutumun inan umrumda değil.

kendine göre cevaplar vermişsin Cumhuriyetin ilk yıllarıydı şuydu buydu ..

x partiye küfür ediliyor yoksun sonrada bu yorumda bulunuyorsun.

küfrün önüne geçemiyorsun sebebi kim ne ?

şu yazım sence ban sebebimi  sadece kendine güldürürsün .? anket yap istersen haksız olduğunu göreceksin.

forumda ara bak kaç kişi kaçkişiye o.ç demiş. ama tık yok .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

degisen ne ? 

şu yazım sence ban sebebimi  sadece kendine güldürürsün .? anket yap istersen haksız olduğunu göreceksin.

en yakın şahidi benim o.ç diyenleri banladı bilmeden araştırmadan konuşupta çamur atma kimseye yiğidi öldür ama hakkını yeme

al bak: www.tahribat.com/banned.asp

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

şu yazım sence ban sebebimi sadece kendine güldürürsün .? anket yap istersen haksız olduğunu göreceksin.

umrunda olmadigi icin oturup cevap yaziyorsun dimi ?

burda akp cehepe oynu oynamiyoruz.

ama ne hikmetse sen ve senin gibiler bu site akp ye karsi cehepe ye yandas gibi gostermektesiniz.

kacacak siginacak baska kaleniz kalmadi. hep kendinizle tezatsiniz hep kendiniz le celisiyorsunuz ve burada kendinize kumdan kale yapma yarisi icindesiniz.

bizde android degiliz, fotosentezle yasamiyoruz, bizimde gozumuzden kacan oluyor. profilime yazdim ban kufur vs konusunda ozel mesaj atin diye benim gozumden akcani haber vermediysen gozumuzden kacmis olamaz mi ?     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    under hoca küfür ü banlar bizzat biliyorum bu konuda hassas bir admin dir ama konuya yorum yok ... sadece küfür olayının altını çizelim..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

cevap veremeyeceksin diye yazmışsın bende vereyim dedim .

birde haksızlığa tahammül edemediğimden dolayı .

yoksa zaten ab ye girene kadar banlanmıştım,

sığınacak bir kalede aramıyorumki buna gerek yok .biz neleri gördük ne hökümütler ne rüşvetçiler neler gördük neler.

sahte Atatürkçü !! laikler gördük din düşmanları gördük vatan satanları gördük.

herkes benim kadar Atatürk olsa ,şimdi akp cehepe savaşına gerek kalmazdı. 

sen bu konuda zeten safını belli edip objektif bakamadığını adaletsiz olduğunu ispatlamış oluyorsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    sen var ya tam bir malsin.. su erkan ismini bile tasimayi haketmiyosun.. cünkü zihniyetine baktikca ne poklar icinde yüzdügünü görmeyen yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    sen var ya tam bir malsin.. su erkan ismini bile tasimayi haketmiyosun.. cünkü zihniyetine baktikca ne poklar icinde yüzdügünü görmeyen yok..
    x konuda kuyruk acın vardı diimi?

msn me gelde sana vatan için yaptıklarımı ve aldıklarımı göstereyim kuşbeyinli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Öncelikle underzero'ya , eline sağlık diyorum ve mesajımı yazmaya başlıyorum .

İsmet İnönü'nün paradan Atatürk'ün resmini kaldırmasını , Cold-M4 açıklamış . Yeterli bence bu ki herkes için öyle olmalı bence . İsmet İnönü'yü Kurtuluş ve Cumhuriyet filmlerinde , her ne kadar rahmetli , nur yüzlü Savaş Dinçel oynasa da , İsmet İnönü , Atatürk'ün yanında ezik kalmak istememiştir . Kurt politikacıdır , zekidir ama bu da bir gerçek . Yaptığı bana göre yanlıştır .

Ben de özel bir okulda okuyorum . Burslu kazanmıştım , memnunum okulumdan . Atatürk köşemizde , Atatürk'ün İngilizce ve Türkçe sözleri var . İngilizce derken çevirilerden bahsettim . Bunu yapmamızın nedeni , okulumuzdaki yabancı hocaların bunu anlaması .

Bağlayayım konuyu , eğer benim okuduğum okul , böyle bir zorunluluk yok , yapmasak da olur derse , kaydımı sildirir giderim . Atatürk'e vefa ve minnet borcumu , bunu yaparak çok az ödemiş olurum .

Bizim yapmamız gereken , resimdi , çiçekti , kenar süsüydü falan değil . Atatürk'ün altı ilkesini , öğretilerini canımız pahasına korumak , başlattığı ve yapmaya çalıştığı ama ömrü yetmediği için yarım kalan projelerini ve ülkülerini devam ettirmek . Ne pahasına olursa olsun .

Susalım , istediklerini kaldırsınlar . Bekleyelim ve uygun zamanı kollayalım . Boş anlarında ise kafalarına yumruğu koyalım .

Unutmayın ki Vahdettin denen hain , Mustafa Kemal'i gizliden gizliye sorgularken , Atatürk "Evet , milli mücadele başlatmak istiyorum." deseydi aldanıp , bu ülke kurulmamış olurdu , belki de babamız İngiliz David , İtalyan Matteo , Amerikan Michael , Yunan Yorgo'lardan biri olabilirdi . Ama değil , biz Türk'üz ve Atamızın dediği gibi ; muhtaç olduğumuz kudret , damarlarımızdaki asîl kanda mevcuttur .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

beni taniyamamissin

kimki bu ulkenin faydasi yerine zararina calisir karsisindayim

akp si olur chp si olur mhp si olur bu ulkeyi sevmeyen bu ulkenin zararina olan herkesin karsisindayim.

ben zamaninda chp ye de cok saydim, dsp ye de cok saydim nerde ne zaman haksizlik gordum yazdim.

ama sen aynisini gosteremiyorsun 

sana surda su sahtekarlik var surda su uckaat var diyorum sen o hirsizligi gormek yerine chp de soyle yapmisti, dyp de boyle yapmisti, su da sunu yapmisti diyorsun.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 8339 Toplam Mesaj: 38