folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!

Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

http://www.dailymotion.com/video/xc3sbt_sonunda-bunu-da-yaptilar-atat%C3%BCrk-de_news

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

çok merk ediyorum Atatürk we silah arkadaşlarnın kurduğu bü dewleti neden yıkmaya çalışsın yani artık bunun akla mantığa sığacak bi yeri olduğunu sanmıorum ya onlar olmasaydı ergenekon die bişi olcakmıydı millet iice kfayı yemiş artık

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

amaç kemalistleri ortadan kaldırmak, kemalizm düşüncesini yok etmek.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

wala zamanında genç osman da yeniçerileri ortadan kaldırmak istemişti ama onlar aynı gece osmanı kaldırdılar ani kimin kime napcağı belli olmaz ,)

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Normaldir. İddianamelerde noel baba bile geçmişti. Hatta tahribat.com'da ilk iddianame de geçiyor :)

http://i.milliyet.com.tr/Ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=1189

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

wala zamanında genç osman da yeniçerileri ortadan kaldırmak istemişti ama onlar aynı gece osmanı kaldırdılar ani kimin kime napcağı belli olmaz ,)

-----------------------------

bir karanlık odada 3 tane pehlivan tarafından yerle bir edilmeye calısılsada son ana kadar dayanan genc osman en sonunda taşşaklarından sıkılarak öldürülmüştür:) hani kan akmasın olayı var ya...osmanlı devleti zamanında ne cok ölüm yaşanırmış yahu.

ergenekonun sonu k.ırakta bir amerikan kuklası devleti tanınmasının istenmesidir...

kıbrıstan Turk askerlerinin adayı terk edilmesinin istenmesidir.

yani benim dusuncem Ataturkun kabul etmediği kurdanistan ve ermenistanın kabul ettirilme (abd nin 100 yıllık)  planıdır...

amerika Turk ordusuyla savasmak yerine kendi ajanlarıyla TSK yı yıpratma calısmasıyla k.ıraktaki devletin tanınması icin yapılan işler bunlar. bu asker gözaltıları daha yeni...göreceksiniz daha bir suru askerlerimizi gözaltına aldıracak amerika...amerikaya karsı duran vatansever askerlerimizi özellikle.2003den beridir Turk askerinin onuruna şanına leke surulmesini sağlayan siyasi hukumetin yaptıklarıda ortada...kişileri değil.ben TURK ordusunu her zaman savunacağım...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

:S :S :S ? sistem dosyalarınada virüs diyolar yani ... durum iyice kötüye gidyo l@n :S ... çok acil format ...

valar morghulis ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McBrAyN
    McBrAyN's avatar
    Erkek

Nedir Bu Ya Şimdi Herşey Bitti Bizi Atatürk'e Karşı Kışkırtmaya Kalkıolar Onların Ne Haddine Atatürk'e Laf Söylemek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

Herkesi ergenokoncu yaptılar ,herşey ergenekon yüzünden..

Uykusuz döktürmüştü bunla ilgili..

%3cyk%3cs%3cz

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

iyice abdiği zuptiği kaybetti bunlar :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ulan şerefsiz halsiyetsiz karaktersiz hayvandan bozma yaratıklar yeter yaaa..

Ulan Atamın yazılarını sözlerini de suç unsuru olarak görüyorsanız buraya koca koca harflerle yazıyorum BENDE ERGENEKONCUYUM BENDE ERGENEKONCULARI DESTEKLİYORUM.  Var mı daha ötesi illa alıcan satırı eline önüne gelen yobazı doğrucan a.q o olacak:@

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 15