Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!
-
http://www.dailymotion.com/video/xc3sbt_sonunda-bunu-da-yaptilar-atat%C3%BCrk-de_news
-
çok merk ediyorum Atatürk we silah arkadaşlarnın kurduğu bü dewleti neden yıkmaya çalışsın yani artık bunun akla mantığa sığacak bi yeri olduğunu sanmıorum ya onlar olmasaydı ergenekon die bişi olcakmıydı millet iice kfayı yemiş artık
-
amaç kemalistleri ortadan kaldırmak, kemalizm düşüncesini yok etmek.
-
wala zamanında genç osman da yeniçerileri ortadan kaldırmak istemişti ama onlar aynı gece osmanı kaldırdılar ani kimin kime napcağı belli olmaz ,)
-
Normaldir. İddianamelerde noel baba bile geçmişti. Hatta tahribat.com'da ilk iddianame de geçiyor :)
http://i.milliyet.com.tr/Ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=1189

-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
wala zamanında genç osman da yeniçerileri ortadan kaldırmak istemişti ama onlar aynı gece osmanı kaldırdılar ani kimin kime napcağı belli olmaz ,)
-----------------------------bir karanlık odada 3 tane pehlivan tarafından yerle bir edilmeye calısılsada son ana kadar dayanan genc osman en sonunda taşşaklarından sıkılarak öldürülmüştür:) hani kan akmasın olayı var ya...osmanlı devleti zamanında ne cok ölüm yaşanırmış yahu.
ergenekonun sonu k.ırakta bir amerikan kuklası devleti tanınmasının istenmesidir...
kıbrıstan Turk askerlerinin adayı terk edilmesinin istenmesidir.
yani benim dusuncem Ataturkun kabul etmediği kurdanistan ve ermenistanın kabul ettirilme (abd nin 100 yıllık) planıdır...
amerika Turk ordusuyla savasmak yerine kendi ajanlarıyla TSK yı yıpratma calısmasıyla k.ıraktaki devletin tanınması icin yapılan işler bunlar. bu asker gözaltıları daha yeni...göreceksiniz daha bir suru askerlerimizi gözaltına aldıracak amerika...amerikaya karsı duran vatansever askerlerimizi özellikle.2003den beridir Turk askerinin onuruna şanına leke surulmesini sağlayan siyasi hukumetin yaptıklarıda ortada...kişileri değil.ben TURK ordusunu her zaman savunacağım...
-
:S :S :S ? sistem dosyalarınada virüs diyolar yani ... durum iyice kötüye gidyo l@n :S ... çok acil format ...
-
Nedir Bu Ya Şimdi Herşey Bitti Bizi Atatürk'e Karşı Kışkırtmaya Kalkıolar Onların Ne Haddine Atatürk'e Laf Söylemek
-
-
iyice abdiği zuptiği kaybetti bunlar :D
-
Ulan şerefsiz halsiyetsiz karaktersiz hayvandan bozma yaratıklar yeter yaaa..
Ulan Atamın yazılarını sözlerini de suç unsuru olarak görüyorsanız buraya koca koca harflerle yazıyorum BENDE ERGENEKONCUYUM BENDE ERGENEKONCULARI DESTEKLİYORUM. Var mı daha ötesi illa alıcan satırı eline önüne gelen yobazı doğrucan a.q o olacak:@