Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!
-
sinirlenmeye bile değmez aslında çünkü konu bulamıolar artık yani merak ediorum ben cidden biz napıoruz dediklerinde hallerine gülmüolar mı kimin dewletini kimden soruolar şerefsiz herifler bilmiorum ,)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Normaldir. İddianamelerde noel baba bile geçmişti. Hatta tahribat.com'da ilk iddianame de geçiyor :)
http://i.milliyet.com.tr/Ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=1189

-----------------------------budurumda ergenekonun 1 numarası holy oluyor
-
Zaten milleti kim düdüklerken ışıkları yaksalar hemen Yaşasın Atatürk diye bağırıyor-o ayrı mevzu da- bu suçüstü yakalananları bile savunanlara anlam veremiyorum.insan gözü kör bir şeye inandımı gerçekten çok tehlikelidir.Videoya bakma gereği bile duymadım o konu da değil yorumum,Atatürk'le bağdaştırılamayacak bir mevzu ama CHP gibi onun adını istirmar etmeye çalıştıkları apaçık.Mesela Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (heleki Başkan bir Askerse) basıp sorgulayacakları akıllarının ucundan geçmezdi.Atatürk seviyorızzzzzzz diye bağırsa mahkemedeki bir ergenekoncu,onu savunmak ya da suçsuz olduğu anlamını çıkaran çoluk çocuğu anlamıyorum.Kör bile bakmadan anlarken bunların kişisel hırs için,paraya doydukları için mazoşistleşip ülkeyi bir strateji oyunu gibi evirip çevirmeye başladıklarını nasıl görmez bizim dört gözlüler...
-
SoYSaL bunu yazdı:
Zaten milleti kim düdüklerken ışıkları yaksalar hemen Yaşasın Atatürk diye bağırıyor-o ayrı mevzu da- bu suçüstü yakalananları bile savunanlara anlam veremiyorum.insan gözü kör bir şeye inandımı gerçekten çok tehlikelidir.Videoya bakma gereği bile duymadım o konu da değil yorumum,Atatürk'le bağdaştırılamayacak bir mevzu ama CHP gibi onun adını istirmar etmeye çalıştıkları apaçık.Mesela Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (heleki Başkan bir Askerse) basıp sorgulayacakları akıllarının ucundan geçmezdi.Atatürk seviyorızzzzzzz diye bağırsa mahkemedeki bir ergenekoncu it onu savunmak ya da suçsuz olduğu anlamını çıkaran çoluk çocuğu anlamıyorum.Kör bile bakmadan anlarken bunların kişisel hırs için,paraya doydukları için mazoşistleşip ülkeyi bir strateji oyunu gibi evirip çevirmeye başladıklarını nasıl görmez bizim dört gözlüler...
Ergenekon kapsamında yakalanan suçluları savunan yokta herkesi aynı pota içerisinde eritiyorlar. Birçoğu suçlu ve içerde olmasından memnuniyet duyduğumuz insanlar. Fakat bu kapsamda muhalefeti eritmek amacıyla bu suçlu insanlarla gerçekten masum olan insanları aynı yerde, aynı sebepten yargılamaya kalkıyorlar. Bunun yapıldığı kesin. Diğer konu hep muhalefet yandaşlarının pislikleri ortaya çıkartılırken akp yandaşlarının pislikleri ortaya çıkartılmıyor? Ergenekon kapsamında içeri alınan herkes masum diyemediğimiz gibi hepsi suçlu da diyemeyiz.