folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!

Atatürk' Üde Ergenekoncu Yaptılar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sinirlenmeye bile değmez aslında çünkü konu bulamıolar artık yani merak ediorum ben cidden biz napıoruz dediklerinde hallerine gülmüolar mı kimin dewletini kimden soruolar şerefsiz herifler bilmiorum ,)

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Normaldir. İddianamelerde noel baba bile geçmişti. Hatta tahribat.com'da ilk iddianame de geçiyor :)

http://i.milliyet.com.tr/Ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=1189

budurumda ergenekonun 1 numarası holy oluyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

Zaten milleti kim düdüklerken ışıkları yaksalar hemen Yaşasın Atatürk diye bağırıyor-o ayrı mevzu da- bu suçüstü yakalananları bile savunanlara anlam veremiyorum.insan gözü kör bir şeye inandımı gerçekten çok tehlikelidir.Videoya bakma gereği bile duymadım o konu da değil yorumum,Atatürk'le bağdaştırılamayacak bir mevzu ama CHP gibi onun adını istirmar etmeye çalıştıkları apaçık.Mesela Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (heleki Başkan bir Askerse) basıp sorgulayacakları akıllarının ucundan geçmezdi.Atatürk seviyorızzzzzzz diye bağırsa mahkemedeki bir ergenekoncu,onu savunmak ya da suçsuz olduğu anlamını çıkaran çoluk çocuğu anlamıyorum.Kör bile bakmadan anlarken bunların kişisel hırs için,paraya doydukları için mazoşistleşip ülkeyi bir strateji oyunu gibi  evirip çevirmeye başladıklarını nasıl görmez bizim dört gözlüler...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SoYSaL bunu yazdı:

Zaten milleti kim düdüklerken ışıkları yaksalar hemen Yaşasın Atatürk diye bağırıyor-o ayrı mevzu da- bu suçüstü yakalananları bile savunanlara anlam veremiyorum.insan gözü kör bir şeye inandımı gerçekten çok tehlikelidir.Videoya bakma gereği bile duymadım o konu da değil yorumum,Atatürk'le bağdaştırılamayacak bir mevzu ama CHP gibi onun adını istirmar etmeye çalıştıkları apaçık.Mesela Atatürkçü Düşünce Derneği'ni (heleki Başkan bir Askerse) basıp sorgulayacakları akıllarının ucundan geçmezdi.Atatürk seviyorızzzzzzz diye bağırsa mahkemedeki bir ergenekoncu it onu savunmak ya da suçsuz olduğu anlamını çıkaran çoluk çocuğu anlamıyorum.Kör bile bakmadan anlarken bunların kişisel hırs için,paraya doydukları için mazoşistleşip ülkeyi bir strateji oyunu gibi  evirip çevirmeye başladıklarını nasıl görmez bizim dört gözlüler...

Ergenekon kapsamında yakalanan suçluları savunan yokta herkesi aynı pota içerisinde eritiyorlar. Birçoğu suçlu ve içerde olmasından memnuniyet duyduğumuz insanlar. Fakat bu kapsamda muhalefeti eritmek amacıyla bu suçlu insanlarla gerçekten masum olan insanları aynı yerde, aynı sebepten yargılamaya kalkıyorlar. Bunun yapıldığı kesin. Diğer konu hep muhalefet yandaşlarının pislikleri ortaya çıkartılırken akp yandaşlarının pislikleri ortaya çıkartılmıyor? Ergenekon kapsamında içeri alınan herkes masum diyemediğimiz gibi hepsi suçlu da diyemeyiz.

λ
Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 15