Atatürk Ün Eleştirilememesi...
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk eleştirilmeli gibi söylemler kullanan kişilerin zihniyeti,kökeni,içinde bulunduğu topluluklar bellidir.
Bunu görememek ya art niyetlilik veya saflıktır,bu gibi tartışmaları kimin,ne için ortaya attığını biliyoruz.
Atatürk eleştirilmekten daha beter durumda bu mantık sayesinde,bugün belediye başkanları Atatürke i.ne sıfatını yakıştıracak fıkralar anlatıyor,resminin yanında alkolden uzak durun şeklinde pankartlar açıyorlarsa özgürlüğün dik alası var bu ülkede,sultanahmette kafir atatürk diyenlere polis müdahale etmiyorsa özgürlüğün bokunun çıkmış hali var.
İyi niyetli görünen düşmanlara dikkat...
-----------------------------işte bunlar hakarettir.301 den mahkemeye çıkartılması gerekiyor..
Öyle ince çizgide hakaret edilebilir ki mahkemede eleştiri denilip işin içinden çıkılabilir.Burada tamamen hakime bağlıdır.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------it köpek adam oldu Atatürk'ü eleştirme hakkını kendinde buldu
Atatürk'ü eleştirmek için ondan daha iyi olmak gerekir...
-----------------------------Atatürk'ü eleştiren adam yok zaten yaptığı işleri yorumlayan var.ÜStüne üstük Atatürk üeleştirenlerde olacaktır yaptığı doğrumu yanlış mı diye söylemine dikkat et.
Senin yaptıın bir hakarettir.İşte hakaret suçtur.Fakat eleştiri suç değildir.İnce ayrımda budur.Başbakanı, futbolcuları herşeyi eleştiriyoruz peki daha mı iyiyiz senn mantığına göre eleştirmeyeceğiz.
Ordu bir silah aldığında eleştirmeyeceğiz neden onlar profesyonel onlardan daha mı iyi bilcez dimi??
Saçmalama birşeyi eleştirmek için daha iyi olmak gerekmez.Eleştiri o konu hakkındaki fikrindir.
Saçma sapan konuşup asabımı bozma.bak buda tehdit buda bir suçtur..
1- asabın bozulursa ne olur ?
2- eleştiri hakkı diye birşey var biliyomusun sen onu
3- sen bu sitenin hukuk işleri sorumlusumusun
4- boş insanlarla tartışmayı sevmem o yüzden bu bu konuya attığım son mesajdır..
----------------------------- -
eleştirilecek bişeyi yok neyi eleştireceksiniz ? ki eleştirmeye kalksanız bile çok büyük bi bilgi sahibi olmanız gerekmekte..eleştirdiğiniz konuda uzman olmalısınız !
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
eleştirilecek bişeyi yok neyi eleştireceksiniz ? ki eleştirmeye kalksanız bile çok büyük bi bilgi sahibi olmanız gerekmekte..eleştirdiğiniz konuda uzman olmalısınız !
-----------------------------sen benden çok yaşıcan hocam
-
Vazgeçsin bu liboşlar artık saldırmaktan, ruhu 5 para etmez aşşağılıklar. Atatürk bir asker ve devlet adamı olarak eleştirilemez, çünkü vazifesini sıfır hata ile yerine getirmiştir. Özel hayatıda eleştirilemez, kimsenin bu yazıyı yazan yavşağın özel hayatını eleştiremeyeceği gibi. Demek ki sorun yok, kessinler seslerini.
-
bu ülkede sikinin taşşağını keyfine gezen,dolaşan,kendi dilini konuşabilen,marşını okurken bayrağına bakabilen hiç kimsenin Atatürk'ü eleştirme gibi bi lüksü olamaz , Atatürk'ü sevmeyen ve saygı duymayan şahsın sorunları vardır ki Atatürk e minnet duyacağına kişisel inziva yapıyor , böyle akıldan hasta kişileride afaroz edeceksin iran'a siktirsin gitsinler , boklarıyla oynasınlar müzik dinledi diye kulaklarını karıya baktı diyede sikini kessinler orda sonra.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------1- asabın bozulursa ne olur ?
2- eleştiri hakkı diye birşey var biliyomusun sen onu
3- sen bu sitenin hukuk işleri sorumlusumusun
4- boş insanlarla tartışmayı sevmem o yüzden bu bu konuya attığım son mesajdır..
-----------------------------Hayret eleştirme hakkı var demek dimi ?Bu haklarına it köpek diye saldırı yapmak gibi adi bir şeyi kim yapar.Bir bakalım ben değil o halde tek ihtimal kalıyor ki önceki emsajından onu anlıyoruz.
Hukuk ilerinden sorumluyum varmı bir derdin ??? Sen kimseye eleştiriyor diye hakaret edemezsin kimisin sen ??Sanki buişler konusunda 40 yılını verdin böyle bir kanun çıkarttın bu kanuna göre diyorsun yürü git be..Kim olduğunu sanıyorsun.
Boş insanlarla tartışmayı sevmiyorsun.çHadi benle tartışma.Fakar üzüleceğin birşey var her sabah aynaya baktığında tartışmayı sevmediğin insandan bir tane göreceksin.Sadece o kadar değil.
Eleştirinin anlamını bilmeyen, eleştiriyi hakaret olarak anlayıp ona buna küfür eden, kendini çok zeki çok akıllıymışta tartıştığı insan boşmuş gibi gören birisini göreceksin.
Boş insanmış.Atatürkü eleştirenlere hakaret edecek kadar dolu insansın afferim.Senin gibi saçmalıklarla dolu bir insan olacağıma boş insan olmak gayet grur vericibu zevki tadamayacaksın.Çünkü eleştirinin anlamını dahi bilmeden eleştiri konusuna mesaj yazıyorsun.
Buyur belki Atatürk ün işlerini takdir eden insanın yaptığınında eleştiri olduğunu anlarsın.Gerçi zor bu yapıyla, kendini beyenmişlikle zor ama Türk dil kurmunun açıklaması
" Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit."
Sense Atatürk ü övenlere laf söylüyorsun.Yook sana suç atmıyorum.Neden mi çünkü sen eleştirinin anlamını bilmiyorsun ama kalkıp eleştirinin anlamını biliyor gibi mesaj yazıyorsun ha ha ha..Senin gibi insanlar bnei çok güldürüyor çok..
-
4- boş insanlarla tartışmayı sevmem .
ben severim !!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Bişeyi eleştirmek için yaptıklarında onun kadar yada daha üstün bilgiye sahip olmak ve adabıyle üslubuyla terbiyeyle eleştirmek lazım.Sonucta ATATÜRK de bir insan ve hataları olabilir ama eleştirilicek kadar büyük hataları olduğunu zannetmiyorum.
-----------------------------KArdeşim anlamını bilmiyorsunuz hala artislik yapıyorsunuz
Atatürk çok güçlü bir liderdi.ATatürk çok iyi işler yapmıştır.Bu eleştiridir şimdi şu yukardaki kendini bilmez terbiyesiz bu durumda bana laf atıyor anladın mı?
Eleştiriyi neden kötü anlamda alıyorsunuz ki anlayamadım.
Avrupa birliğine girmelimiyiz?Herkezin bir fikri var dimi.Peki biz bürokratmıyız neden fikrimizi söylüyoruz eleştirme yapmamaız lazım o zaman herhangi bir yönde.
Sen iyi değilsen eleştirme nasıl bir zihniyet bu ya eleştirmek için illa ondan iyi mi olmak lazım.Hayır.
Atatürk içinde böyle eleştiri hakaret demek değildir.Atatürk şu işi yapmış ama kötü olmuş demekte değildir.Kaldı ki bunu diyebilir hite sorun yok.Bu bir eleştiridir.Atatürk her işin en iyisini yapmış.Buda bir eleştiridir.
Ufak beyinlerinizle buraya gelip it köpek Atatürk ü eleştirmesin demek saçma.Örümcek beyinli önce git eleştirinin anlamını öğren gel.Burdaki Atatürk ü seven insanlara kim oluyorsunda hakaret ediyorsun sen!!Defol git anlamları öğren..Kuş beyninle millete hakaret etme.
Şimdi kıvırtmak için kim bilir neler yazacak..Allahım ya düşünmeyi bilmeyen adamlar geliyor buraya Atatürk ü eleştirme diyor ya deli oluyorum DELİ!!
-----------------------------Herşeyden önce o it kopek kelimesinin kullanılmasi senin eleştiri seviyene göre değişir.o lafı hak ederisn yada etmezsin bu senin yaptığın eleştiriye göre değişir.
2.Bana türk dil kurumundan fırlamış ayağı yapma kelimenin sözlükteki anlamına değil halk arasındaki anlamına bak.Örnek: yosma kelimesinin anlamı nedir?güzel kadın demektir ama sen bi kiza yosma de bakalım ne oluyo!!
Eger bişeyi kullanacaksan parantez içinde adam gibi kullandığın kastettiğin seyi soyle!!Eleştiri halk arasında kötü yönleri irdelemek anlamında kullanılır kapiş??
HERŞEYİ GEÇTİM ATATÜRKÜ eleştireceksen burda bulunmanı sağlayan insanı saygıyla anmali ve her kelimene dikkat etmelisin.Düşünce özgürlüğü olması herşeyi yapabileceğin anlamınada gelmez bunuda unutma
-
Oncelikli olarak islami sahsiyet olarak bilinen kim varsa anasini aglatti bu gercektir belki musluman olmuyabilir ama dindar insanlara biraz daha tahamul edebilirdi yigidi oldur hakkini yeme diyebiliriz ama bu ulke musluman kanlari ile alindi bunu kimse inkar edemez ama sen gel gor bu kani dokenlerin su an kemikleri sizliyordur..
-
Atatürk'ü mü eleştiriceksin ? Önce Desturunu Al Sonra O Yüce Insanın Adını Agzına Al. Neden dersen , neden eleştırılemıyor fılan gıbı sorular yuzunden sımdı o ULU ÖNDER Topragında kemıklerı sızlıyor nıyemı ? cunku su an onun bunun kıcının dıbınden ayrılmıyoruz. hayatımda hıc bır zaman sıze yemın ederımkı keske demedım demıcemde. ama dersemkı 2 sebeptendır Bırı hayattan zevk aldıgımda kafama sıkıp neden zamanında kurtulmadıgım ikincisiyse neden yüce rabbımın söyle bır ınsana benım ömrumu vermemesıdır. ve ona sonsuza kadar yaşama hakkı tanımamasıdır. o an olucaksada ıste sunu derım : Allahım Keşke Benım Canımdan Can Alıp Ömrümden Ömür Alıp O Yüce Ulu Ve Büyük Önderi Yaşatsaydın .... Bazen yuce rabbımın onu aramızdan aldıgı ıcın ,onu sonsuza dek yaşatmayıp aramızdan kopardıgı ıcın ALLAH(C.C)'ıma ısyan etmemek ıcın kendımı zor tutuyorum yemın ederımkı