Atatürkçülük Ve İslam
-
bende diyorumki hristiyan olsaydı bende bu ülkede yasamazdım !!bu ülke 600 senesini islamiyet sayesinde yaşadı itirazı olan varmı ?
-
bende gölgeler'e katılıyorum ;)
-
bide bence boşuna tartısıyoruz, zaten tartısmaktan baska bi iş yapamadıgımız için bu haldeyiz.
-
Daha konunun amacını bile bilmiyoruz boşwerin bunu bunu biz değiştirelim konuyu :)
Öncelikle italyan o adamın ne olduğunu kimse bilmiyor adam marksist/leninist ve sırf Necmettin erbakan takıntısı olduğu için o tür kitaplar yazıyor ayrıca o bulduğu aile bağları çok aptalca adama göre ben bile yahudu sayılıyorum çünkü ailesinde içinde ER ile başlayan isimlerin olduğu kişiler yahududir. Harbiden de benim adım ERsin babamın adı ERol amcanım adı da ERdal o zaman ben yüzde yüz yahudi oluyorum çok aptalca ya :) o insanın ne mal olduğunu tüm türkiye bilmeli yoksa çıkan her kitabını okuyanın kafası çok karışır en büyük örnek benim oda arkadaşım adam sosyal olcam dedi gitti bi ton kitabını aldı bu herifin şimdi komünist oldu çıktı ya :) -
Daha konunun amacını bile bilmiyoruz boşwerin bunu bunu biz değiştirelim konuyu :)
-------------------------------------
Konunun amacı yıllardır Türkiye'nin gündemini meşgul eden tekerine çomak sokan saçma sapan mevzuların analiz edilmesidir.Bu ülkeye uç zihniyetlerin verdiği zararlar ve gelecekte elimizden geldiğince yapabileceğimiz şeyleri tartışmaktır.
Toplam Hit: 3960 Toplam Mesaj: 26