folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk\"E Yapılan AKP Hakaretine Cevap..

Atatürk\"E Yapılan AKP Hakaretine Cevap..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek

Aman Efendim Aman...!

aman efendim aman
    galiba ahir zaman
    manzarası yurdumun
    tufan gününden yaman  

hangi yol türke uygun, 
    hangi parti tercüman?
    çıkamaz meydanlara
    camide mahpus imam
    silah küfrün belinde
    küfrün elinde ferman
    cehle sorarsan, ilim
    zehre sorarsan, derman
    rahmet meçhul kelime
    bilinmez isim Rahman
    kutsal kitaptır fuhuş
    ahlak, okunmaz roman 
                          Necip Fazıl Kısakürek

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Madem söz neyzen Tevfik'ten açıldı : ) Beşiktaş'ta Barbaros Heykelinin altındaki Yahya Kemal şiirini gören Tevfik hayıflanıyor kendi kendine ne lan bu '' Geliyor da geliyor demiş sırf kafiye olsun diye '' düşünerekten şunu yazmş

YAHYA KEMAL:

deniz ufkunda bu top sesleri nerden geliyor?
    barbaros, belki, donanmayla seferden geliyor!..
    adalar'dan mı? tunus'tan mı, cezayir'den mı?
    hür ufuklarda donanmış iki yüz pare gemi
    yeni doğmuş aya baktıkları yerden geliyor;
    o mübarek gemiler hangi seferden geliyor?

NEYZEN TEVFİK

ebedi bilgini hayrettin kaptan
    beş asır önceden biliyor gibi
    ıkına sıkına yazdığın şiire
    barbaros kıçını siliyor gibi

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

bu şiiire bayılıyorum..

bu insanlar atatürk gibi ulu yüce bi insana nası hakaret eder yaptıklarını  nası görmez ya.. gerzek olmak gerekiyo..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Konu başka yere gitti lakin ben de Akif'den sevdiğim dizeleri yazayım...

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem,
    Gelenin keyfi için, geçmişe kalkıp sövemem.
    Biri ecdadıma küfretti mi hatta, boğarım,
    -Boğamazsın ki!
    -Hiç olmazsa yanımdan kovarım!

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

konuyla ilgili değil ama yanlış bir bilgiyi düzeltmekte fayda var başta atfedilen şiir Neyzen Tevfike değil emniyet genel müdürlüğü'nde asayiş şube müdürü olan mutlu çelik'e ait.

"1994 yılında yayınladığı ‘‘yalnızlık pusuda bekler’’ adlı kitabına da koymuş. mutlu çelik'in ‘‘neyzen tevfik'e ait olduğu iddiaları üzerine’’ şiirin kendisine ait olduğunu mahkeme kararıyla tescil ettirdiği de belirtiliyor."

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=268848

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Harbiden GüzeL Bir Cevap oLmuş (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek

arkadas baskasına böyle hakaret etmeye ne hakın var senin sen içki içiyorsan kendine ve cevrene zarar veriyor san seni uyarmak akp nin degil her müslüman vatandasın dini görevidir dinden haberin yok galiba içki neden haram kılındı bunu bir öğrende gel başörtüsü akp nin emri degil Allahın emridir bir düşün senin bacın sokakta yürüyor sende arkasından yürüyor sun bacının başı acık biri ordan geciyor öf be yavruya bak dese ki diyecek sen o anda ne dersin o adama kadınların iffetini koruması kötü bir şeymi sapkınlıklar almış başını gidiyor islam cercevesinde yaşam olsaydı ne birileri içki içip sağa sola saldırabilirdi ne de sapıklıklar bu kadar yayılabilirdi kendine gel söyledigin laflara dikat et  benimle Allah arasında diyor sun evet dogru ama sen öldükten sonra cekecegin ızdıraapları hesaplıyormusun sen bu dünyadaki mum ateşine elini 3 saniye tut bakalım yapabilecekmisin bu akdar hafife alma bu olayları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Tamamı ile neyzen 'den alınma bi şiir :)

ama cuk die oturtmuş adam zamanında :P

Paylaşım için mersi..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

devasa24 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadas baskasına böyle hakaret etmeye ne hakın var senin sen içki içiyorsan kendine ve cevrene zarar veriyor san seni uyarmak akp nin degil her müslüman vatandasın dini görevidir dinden haberin yok galiba içki neden haram kılındı bunu bir öğrende gel başörtüsü akp nin emri degil Allahın emridir bir düşün senin bacın sokakta yürüyor sende arkasından yürüyor sun bacının başı acık biri ordan geciyor öf be yavruya bak dese ki diyecek sen o anda ne dersin o adama kadınların iffetini koruması kötü bir şeymi sapkınlıklar almış başını gidiyor islam cercevesinde yaşam olsaydı ne birileri içki içip sağa sola saldırabilirdi ne de sapıklıklar bu kadar yayılabilirdi kendine gel söyledigin laflara dikat et benimle Allah arasında diyor sun evet dogru ama sen öldükten sonra cekecegin ızdıraapları hesaplıyormusun sen bu dünyadaki mum ateşine elini 3 saniye tut bakalım yapabilecekmisin bu akdar hafife alma bu olayları
    -----------------------------

kendi cevreme zarar vermeden iciyorsam ve beni uyariyorlarsa ve bunu genellikle akepö yapiyorsa (bkn. uskudar belediyesi,) sanane belediyecigim kendim iciyorum cevreme zarar vermiyorum ki cevresine zarar veren bi iceni icki icenlerde hasad eder bende ederim.

beynin bu kadar mi calisiyor basortululere kimse laf atmiyor basi acik olanlara laf atiyor. basortulu olanlar iffet abidesi digerleri degil mi ?

ben oldukten sonra izdirabi ben cekeceksem sanane. ben psikopatim 3 saniye degil 30 saniyede tutabilirim mum atesine. diger tarafta yanacak olan benim, ben yanarken karsima gecip gulecek olan sensin bunun mutlulugunu dusun ve bana karisma.

su sozune katiliyorum, sapkinlik, hirsizlik, gasp, soygun, adamkacirmi, kapkac, adamkayirma, firma kayirma isleri akepö zamaninda daha cogaldi bunu inkar edebiliyormusun.

istanbulda yasamaya korkuyor herkes eskiden boylemiydi ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi belediye baskani cikip ATATURK hakkinda agza alinmayacak sozler soyluyor adam hala belediye baskani.

madem Turk gencisin soyle; kendi halinde icki icenmi daha tehlikeli, ATATURK  e agza alinmayacak sozler soyleyenmi daha tehlikeli ?

madem Turk gencsini soyle; ulkenin topraklari seyhlere, maktumlara, araplara, yunanlara, yahudilere satilirken sen hala basortusu, icki icme konularini yorumlamaya kalkiyorken gozlerinin kapatildiginin farkinda degilmisin ?

madem Turk gencsiin soyle; ozellestirme adi altinda senin olan devlet kuruluslari satilirken, baskalarina peskes cekilirken sen televolelerle, yarismalarla baska tarafa cekilirken sen hala uyutuldugunun farkindamisin ?

madem Turk gencisin soyle; yuzlerce binlerce yolsuzluklariyla calkalandigi halde yolsuzluklari yapanlari degil, yolsuzluklari ortaya cikartan parti adamlarini ihrac edilirken, adam kayirmalar had safhada iken sen hala uyanmamissin bile

bla bla bla

Madem Turk gencisin UYAN O ZAMAN  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 8316 Toplam Mesaj: 52