Atatürk'ü Yada Kurtuluş Savaşlarını En İyi Anlatan Film ?
-
Lotus bunu yazdıkenankonak bunu yazdıLotus bunu yazdıkenankonak bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıkenankonak bunu yazdıLotus bunu yazdıkenankonak bunu yazdı
1000 yıl selçuklu ve osamanlı ne yaptı ozaman beton kurduysa burayı beton sadece avrupaya peşkeş çekti topraklarımızı
kahvaltıda ekmeği kokaine mi bandın ne diyorsun anlaşılmıyor yazda ver
cinsiyetine TOP yazanlarla muhattap olmuyorum dinim gereği
Arkadaş top olsa da en azindan senin gibi yediği kabı pisletmiyo
Sunu da unutma o inandigin dinde cinsiyet tercihi farkli olanlardansa hainlik yapanlarla muhattap olunmuyor öbür tarafta
ALLAH lut kavmine lanet ediyor
kendi yarattığını beğenmeyip ya bunlar bi değişik oldu lanet olsun bunlara diyorsa sizin yaratıcı biraz ilginç düşünüyormuş, şahsen ben bir tost makinası yapsam yanlış çalışınca ulan lanet olsun senin gibi tost makinasına demem, yanlış yapmışım derim, anlayabildin mi geçti mi filtreden?
akıl niye verildi sana doğruyu bulasın diye ama senin doğruyu bulmaya niyetin yok tam bi zındık olmuşsun
doğruyu bulmam gerekiyorsa kader diye birşey yoktur doğru mu? eğer kader varsa benim zındık olacağım belirlenmiştir zaten bunun için yapacak birşey yoktur, şimdi anlayabildin mi?
sen kendini sağlam kazığa bağla
-
kenankonak bunu yazdıDentist bunu yazdıkenankonak bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Siverekten zaten adam çıkmasını beklemezdim :)
sivereklilerin ne delikanlı olduğunu sana gösterebilirim
Trafo sokarak mı :D
evet trafoda çalışıyorum zaten 380000 voltluk trafo istermisin sende
terbiyesiz adamlığın ortada zaten
-
Sebnem bunu yazdıkenankonak bunu yazdıDentist bunu yazdıkenankonak bunu yazdıSebnem bunu yazdı
o cevabı yazan arkadaşa vermiştim üstüne alındıysan sen bilirsin
-
kenankonak bunu yazdıSebnem bunu yazdıkenankonak bunu yazdıDentist bunu yazdıkenankonak bunu yazdıSebnem bunu yazdı
o cevabı yazan arkadaşa vermiştim üstüne alındıysan sen bilirsin
"evet" "sen de? "
-
kenankonak bunu yazdıLotus bunu yazdıkenankonak bunu yazdıLotus bunu yazdıkenankonak bunu yazdı
ALLAH lut kavmine lanet ediyor
kendi yarattığını beğenmeyip ya bunlar bi değişik oldu lanet olsun bunlara diyorsa sizin yaratıcı biraz ilginç düşünüyormuş, şahsen ben bir tost makinası yapsam yanlış çalışınca ulan lanet olsun senin gibi tost makinasına demem, yanlış yapmışım derim, anlayabildin mi geçti mi filtreden?
akıl niye verildi sana doğruyu bulasın diye ama senin doğruyu bulmaya niyetin yok tam bi zındık olmuşsun
doğruyu bulmam gerekiyorsa kader diye birşey yoktur doğru mu? eğer kader varsa benim zındık olacağım belirlenmiştir zaten bunun için yapacak birşey yoktur, şimdi anlayabildin mi?
sen kendini sağlam kazığa bağla
ne alaka şimdi? kafan karıştı di mi, 3 tane nöronla çalışmaya çalışıyor beyin ne yapsın anlayamıyor herşeyi, neyse sen millete trafo falan sokmaya devam et, karşılıklı tartışmaya girmek için senden bi 8-9 beden daha üstün zekaya sahibim ben, sana birşey anlatmak için harcanan enerjiyle iki tane golden yavrusuna kuantum teorisi öğretilir
-

-
Bir millet uyanıyor ( kartal tibet )
-
Kitap okusun, filmle dizi ile tarih öğrenilmez. Öğrenenleri görüyoruz. Dizi ile hayatı öğrendiğini zanneden adamlar yüzünden Game of Thrones dünyasını gerçek zannedenlerin olduğu tartışmalar dönüyor. Antik çağları LOTR ile kıyaslayanlar çıkıyor. Zaten tamamen tarafsız film, dizi diye bir şey olamaz. Kaldı ki günümüzün en etkili propaganda araçlarından birisi sinema sektörü. Örneğin Holywood'un kahraman Amerikan portreleri.En iyi öğrenme şekli zıt kaynaklardan kıyaslamalı okuma yaparak çıkarım yapmakla olur. Ha, kitabın da çürüğü var hemde dolusuyla. "Kahraman Türk (ya da başka milletin) hikayelerini" konu alan, lise kitabı kıvamındaki bir tarih kitabını okursan seni tatmin eder, içindeki gurur boşluğunu doldurur ama pek bir şey öğretmez. Halil İnalcık hocanın TRT'de yapılan bir programı vardı. Adam bu yaşta bile nasıl çalıştığını, çalışma ortamı ve metotlarını anlatıyordu. Merak edene onlara göz atmasını öneririm.
-

-
en büyük eksiklerimizden biri. millet cani kazıklı voyvodosunu suoerkahraman yapan filmlere kadar çekiyor, olmayan şeyleri senaryo yapıp yoktan kahramanlar yaratıyor.
biz sayısız muhteşem destanlarımız arasından hâlâ belgeselden öteye giden bi yapım çıkartamıyoruz.