Atatürk'ü Yada Kurtuluş Savaşlarını En İyi Anlatan Film ?
-
kenankonak bunu yazdı
bizzat kemalin kendi ağzından dinleyebilirsinin
nasıl ALLAHIN kitabına hakaret ettiğini nasıl din düşmanı olduğunu
https://www.facebook.com/video.php?v=4270155467995
hakaret nerede?
-
Holywood en kıytırık tarihini bile dünyayi kurtarmış gibi anlatırken bizim dünya kadar kahramanlığımız var bir şey çekememişiz bunu konudan anlamış olduk.
Bir şey soracağim şu son cem yılmazin çektiği film çanakkale savaşini anlatmiyormuydu vizyona girdimi
-
kenankonak bunu yazdı
Aa yeni yobaz gelmiş.
Bu sitede çoğu kişiden ya da eğitim seviyesi yüksek herhangi bir ortama girdiğinde o sözleri çok duyarsın.
Tekrarlayayım da kulağın alışsın; allah diye bir şey yoktur, dinler insan uydurmasıdır.
-
kenankonak bunu yazdı
Eee? Ataturk dinsizmis, tipki IQ su normalin ustunde olan insanlarin cogunlugu gibi. Sana giren cikan ne, arab iti 3. sinif insan.

AMpul tarafından 15/Ara/14 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
kenankonak bunu yazdı
1000 yıl selçuklu ve osamanlı ne yaptı ozaman beton kurduysa burayı beton sadece avrupaya peşkeş çekti topraklarımızı
Bak Atatürk'ü sevip sevmemek sana kalmış,inancın konusunda da bir şey söylemek bana düşmez ancak tarihi Kadir Mısıroğlu gibi heriflerden dinleme,şu yazdığın kendine hakaret.
-
qzkn bunu yazdıkenankonak bunu yazdı
hakaret nerede?
bende göremedim hakaret
gökten indiği sanılan demiş.öle değil mi ? bi yerde bulunduda biz mi bilmiyoruz.gökten indiği sanılıyor işte.
cumhuriyet yönetimi din ve devlet işlerini birbirinden ayırır.atatürkte onu dior zaten.devlet işleriyle din işlerini asla bir tutmamalıdır diyor.
hocam açıklarmısın nerde hakaret var ?
edit: konuda baya kaymış :D
Ekerci tarafından 15/Ara/14 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Filmleri pek iyi bilmiyorum ama Kemal Tahir kitapları oldukça iyi anlatıyor.
-
dinlerin temeli sağlam olduğu için müslümanlar kemalistlere göre daha fazlalar.
bu yüzden tayyip her oylamada kemalistlerin eline veriyor.
tayyipçiler ise yıllarca kemalizmi tanrılaştırmaya çalışan azınlığa karşı çağı değiştirmeye çalışıyor ve başarılıda oluyor.
dolayısı ile ortada büyük bir tartışma ortamı çıkıyor.
eğitim alanlarının her bir karışında kemalizimin aşılanması, atatürkü minicik beyinlere kazıma çabası git gide azalıyor.
devir osmanlı çağını ve tarihini aşılama devridir. ki biz osmanlı çocuklarıyız. çin seddine baktığımızda '' vaybe göt korkusu adama ne yaptırıyor'' diyebilme şansı yakalayanlardanız.
abdülahmidin mühürünün , osmanlı turasının atatürkün imzasından ve gerçekliği kanıtlanmamış nashat cümlelerinden daha çok sevildiği çağdayız.
bizler mahallede aşure kaynarken komşularla muhabbet ve kaynaşmayı , kemalizmin gereksiz çağdaş muhabbetlerinden daha çok seviyoruz.
kemalistler başörtülü suçsuz günahsız annelerimizi toplanma alanlarında içeri almazken biz osmanlı çocukları ayırım yapmaksızın migrostan gelen saçı boyalı ablalarımızın ağır poşetlerini ellerinden alıp evlerine kadar çıkartıyoruz.
hazır olun , 91 yıldır uyutulan osmanlı çocukları uyandı. dağları titretek geliyoruz.
-
zalimadam bunu yazdı
tayyipçiler ise yıllarca kemalizmi tanrılaştırmaya çalışan azınlığa karşı çağı değiştirmeye çalışıyor ve başarılıda oluyor.
eğitim alanlarının her bir karışında kemalizimin aşılanması, atatürkü minicik beyinlere kazıma çabası git gide azalıyor.
devir osmanlı çağını ve tarihini aşılama devridir. ki biz osmanlı çocuklarıyız. çin seddine baktığımızda '' vaybe göt korkusu adama ne yaptırıyor'' diyebilme şansı yakalayanlardanız.
abdülahmidin mühürünün , osmanlı turasının atatürkün imzasından ve gerçekliği kanıtlanmamış nashat cümlelerinden daha çok sevildiği çağdayız.
bizler mahallede aşure kaynarken komşularla muhabbet ve kaynaşmayı , kemalizmin gereksiz çağdaş muhabbetlerinden daha çok seviyoruz.
kemalistler başörtülü suçsuz günahsız annelerimizi toplanma alanlarında içeri almazken biz osmanlı çocukları ayırım yapmaksızın migrostan gelen saçı boyalı ablalarımızın ağır poşetlerini ellerinden alıp evlerine kadar çıkartıyoruz.
hazır olun , 91 yıldır uyutulan osmanlı çocukları uyandı. dağları titretek geliyoruz.
kemalizm-din,çin seddi-osmanlı ve daha niceleri...Herif doğuştan lise 2 terk.
hohahahaha gece gece iyi geldi :D
-
zalimadam bunu yazdı
Çin seddini Osmanlıdan korkularından değil, 2.dünya savaşında Hitlerden korunmak için yaptılar yanlışın var.
Hitler bu seddi geçemeyince o meşhur sözünü söylemiştir "öldürmediğim her çinli için bana küfür edeceksiniz!".