Atatürk'ün Az Bulunan Resimleri
-
Andrei bunu yazdı
gözlerim doldu bazılarında. elini ceketinin icine soktugu fotograflar var, hastalıgının nüksettigi dönemler.
dünyanın saygısını kazanmıs, gelmis gecmis en karizmatik liderlerden birisi Atatürk, ruhu sad olsun.
-
Karizma, yakışıklılık, asalet = Atatürk.
-
zumsuk bunu yazdıAndrei bunu yazdı
gözlerim doldu bazılarında. elini ceketinin icine soktugu fotograflar var, hastalıgının nüksettigi dönemler.
dünyanın saygısını kazanmıs, gelmis gecmis en karizmatik liderlerden birisi Atatürk, ruhu sad olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=zDEdEM8WKPA
Birde şunu dinleyince zaten fena oluyorum
Aynısı bendede var hemen gözlerim dolar kalbime bi ağrı girer ondan kaçarım hep ordan arkadaşla bile kavga ettim bu yüzden kemanla çalıyordu yanımda :D Benimkiside fazla abartı ama ne bileyim
Harika paylaşım bu arada harikasın gözlerinden öperim
dyrnade tarafından 17/Tem/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bende 600 Mb'lık arşivi var. Şu ana kadar yazdığı şeylerden tut, nerde ne zaman fotoğraf çekildiyse hepsi var. Düşük kalite sanırım ama olsun. Bulabilirsem atayım bi yere.
edit hatta buldum;
Müsait bir zamanda upload ederim.
Ar0fer tarafından 17/Tem/13 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Ar0fer hocam çok iyi olur. MErakla bekliyorum
-
link :
http://s175.photobucket.com/user/1001Design/media/Atam/devrimlerdonemi/417.jpg.html
bu kadarını buldum hocam
EmQceR tarafından 17/Tem/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
EmQceR güzelmiş abi, sağında solunda bilgiler ve tarihte var o süper olmuş.
-
Ar0fer bunu yazdı
Hocam bende 600 Mb'lık arşivi var. Şu ana kadar yazdığı şeylerden tut, nerde ne zaman fotoğraf çekildiyse hepsi var. Düşük kalite sanırım ama olsun. Bulabilirsem atayım bi yere.
edit hatta buldum;
Müsait bir zamanda upload ederim.
yandex falan upla hocam
-
mükemmel.
-
internete orda brda hiç bi yerde olmayan resimler b adamda hacı
adam yabancı türk belli eski resimler var koleksyoununu kitap yapmış
kaygusuz tarafından 17/Tem/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir