folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Atatürk'ün Az Bulunan Resimleri

Atatürk'ün Az Bulunan Resimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Arofer hocam yandexe fln atarsan o kaynaktan bizde faydalanalım

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

http://www.dr.com.tr/kitap/cagdas-ataturk-fotograflari-hanri-benazus-koleksiyonu-cilt-1/kolektif/prestij-kitaplari/ataturk-prestij/urunno=0000000299211

internete orda brda hiç bi yerde olmayan resimler b adamda hacı

adam yabancı türk belli eski resimler var koleksyoununu kitap yapmış

abi konuyu siyasete çekmek gibi olmasın ama ;

açıkçası senelerdir (sadece AKP dönemi değil, öncesinde de ve özellikle İnönü döneminde falan) Atatürk'ün resimleri ve belgelerinin gizleneceğinden korkuyorum.

Çünkü daha bir kaç ay önce arşivler açılmıştı bir kısmı oda. Yahu bu adam Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Lideri ! 

Bir çok devlet sitesi var ; orada resimleri sürekli yayınlamak lazım. Hatta orjinal ve renklendirilmiş diye ikiye ayırmak gerek. Yotube'da kanal açıp, oradan videolarını falan yayınlamak gerek. Neden halkla paylaşım yapmaktan kaçıyorlar anlamıyorum.

Daha kötüsü anılar, belgeler, resimlerin "gizlenmiş" yada başlarına "şehven" birşey gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Bulamıyoruz abi, tonla resimi var ; aklımıza kazınan 20-30'dan fazlası yoktur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Bana göre Atatürk'ün en güzel fotoğrafları at üzerinde olanları.Gerçekten çok asil duruyor at üzerinde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Arofer Hocam takipteyim ne zaman biter upload.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bazı fotoğraflarda başka birine bakıyomuşum gibi oldum bazıları cidden hiç benzemiyor ama cidden çok karizmatik bir lider Atatürk.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Adam gibi adamın fotoğrafları.. Teşekkürler...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Vay be adam hayatını vermiş vatanı uğruna

Bir savaş yıllarındaki resimlerine bakın bir de ölmesine yakın olan resimlerine 15-20 yılda o kadar çökmez normal bir insan...

Ama Atatürk hakkındaki herşeyi okudum özellikle Atatürk'ün her daim yanında bulunan Nuri ULUSU'nun kitabında Atamızın çok az uyuduğu geri kalan zamanlarda da kütüphanesinde sürekli çalıştığını anlatıyordu...

Tabi bu kadar yıpranmasında alkol ve sigaranında etkisi var...Ne olurdu be bi yirmi sene daha yaşasan...

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Duruşuyla , bakışıyla , giyimiyle , zekasıyla tam bir dünya lideriydi..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

abi atam hakikaten büyük bi lider yaptıklarına zaten saygımız sonsuzda onun dışında hakikaten karizmatik ya surat yapısı biraz kemikli falan

gerçekten bi ağırlığı var sanki lider olmak için doğmuş şöyle bi dikkatli inceleyin tam bi lider tipi var ya cok enterasan .

bide neyi merak ederim bu adam bizim göremediğimiz neyi gördü acaba yani bu ülkeye türk insanına ne için güvendi bu kadar liderlik hırsı için yaptı

diyemicem cünkü diktatör değildi ne için ugraştı bu kadar tamam vatan sevgisi falan o kesin ama bence başka bişey de var gibi geliyor  öyle 

hissediyorum zaten ileriyi gören bi insandi ama bide niye didindi bu kadar resmen bi dünya yaratti nasıl başardı  bu kadar iradeli inatcı nasıl 

olabilir ki insan davasından cumhuriyet sevdasından hiç vazgeçmedi yani bunları yapan biri bunlari düşündükce bi kez daha saygı duyuyorum.

ve bunları yapan insanada laf uzatanlarada allah akıl fikir versin diyorum bu adamın biz daha hakkını vereceğiz öbür tarafta buna eminim.

antivirus tarafından 18/Tem/13 02:10 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

bende kocaman bi ansiklopedi şeklinde hazırlanmış resimleri var onlarca. isteyen olursa Ankara da Tarattırıp  geri vermek şartı ıle geçici olarak verebılırım :)

Toplam Hit: 5754 Toplam Mesaj: 35