folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"Ün Lafı Gediğine Oturtan Cevabı:))

Atatürk"Ün Lafı Gediğine Oturtan Cevabı:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Cumhuriyet’in ilânindan sonra, Istanbul’da bir resepsiyon verilir. Tüm dunya ülkelerinin elçileri ve ataşeleri de davet edilir.
    Davet guzel bir sekilde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan Binbaşının bakışları Mustafa Kemal’in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal’e şöyle der:

- Paşam; kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal’in Çanakkale’de babasını öldürdüğünü söyledi.

Bunun uzerine Mustafa Kemal şöyle der:

- Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış?

-_-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Ahahah Mükemmel!!!!!!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    harbiden helal olsun çok güzel cevap
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    süper cevap kapak olmus tam :)

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    işte buu

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ne güzel söylemiş beah , ingilz'in yüz ifadesini görmek isterdim...

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

bi tane daha var

ATATÜRK büyük bi yemek vermiştir bir sürü lord vardır yemekte.yoğun bi kalabalık vardır o sırada türk garsonlardan biri tepsiyi herkesin ortasında devirir.gözler ATATÜRK e çevrilir. ATATÜRK lord lara döner veşöyle bi cevap gelir

bizim türkler herşeyi becerdi bi türlü uşaklığı beceremediler der 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    sadece zeki insanalr böle cevapalr verebilir

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    harbi ne koymuş lafııı :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Atamızın üstün zekasini vatanseverliğini ülkemize dil uzatan her ulus görmüştür ve gerekli cezasını çekmiştir.Dün akşam kanal türkte yayınlanan ceviz kabugunu izleyeniniz varmı içinizde? Hulki cevizoglu bir karikatur gösterdi karikaturde ATATURK hastalanmıs ve bir doktorun yanında sandalyede oturuyor doktor da buyur paşam neyiniz var diye soruyor? ATAMIZDA aynen şöyle diyor Kemiklerim sızlıyor.. Evet elbetteki sızlıyordur ve sızlayacaktır. Hiçbir ulusun himayesine girmemiş zamanında viyana kapılarına kadar dayanmış ordumuz bugun dış güçlerin tek bir sözüyle operasyonu yarıda bırakıp geri döndü. Şunu bilmelidirlerki hiçkimseye boyun eğmedik uşaklık yapmadık ama şimdi başbakanım ve cumhur başkanım demeye utandığım amerikanın uşağı olmuş kişilikler tarafından yönetiliyorum. İşleri güçleri vatandaşı soymak ortalığı karıştırmak olan bir parti çocuk olsa bunu anlar.. Ama bizim insanımız sözüm meclisten dışarı afedersiniz koyun olmuş nasıl güdülürsek öyle gidiyoruz hesabı güdülüyoruz.. Askerliğimi yaptım ama şu durumda bunları görmüş olsaydım savaş çıkmadığı sürece askere gitmezdim.. Bu vatan ve ulus için canım feda olsun ama AMERİKA ve yardakçıları için askerlikten kaçacak olsaydım varsın adım vatan hainine çıksın razıydım.. Vatandaşın sağlık haklarını elinden aldınız, emekliye çerez niyetine zam yaptınız bankaları hortumladınız, askere yan gelip yat dediniz, , millet vekillerinin cebini doldurdunuz,çiftçinin anasını bellediniz, enflasyon dustu dediniz kaşıkla verip kepçeyle aldınız, ananı alda git burdan dediniz... Unutma köylü milletin efendisidir efendi... Anamı alıpta gittim ama birgün BABAMI ALIP öyle gelicem kahbe evladı.. Neyse anlayan anladı kusra bakmayın arkadaslar cok sinirlendim içimi dökmek istedim ATAMIN kemikleri sızlıyor bende ağlıyorum çünki..Bağışlayın

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://youtube.com/watch?v=j9x1xyfeoeU

burdada amerikanbüyükelçisi Atatürk'ü taklit etmeye çalışıyo  

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 2955 Toplam Mesaj: 18